STUDIO NOUVELLE

Book en tid


STUDIO NOUVELLEVelkommen til Studio Nouvelle

En skønhedsklinik i Værløse med et top professionelt team af mor og datter.

Hos Studio Nouvelle er vi uddannede behandlere, der lægger stor vægt på kvalitet og kundepleje. Vi anvender de bedste produkter og teknikker på markedet, og holder os godt opdateret, så vi altid sikrer vores kunder, den bedst mulige behandling.


Hos os vil du opleve en afslappet atmosfære i lækre lyse og trygge omgivelser.

Hvis du ikke kan finde en tid under online booking, så skriv eller ring endelig til os på 60 84 84 71 så finder vi en løsning.

Vi henviser til at se vores instagram/Facebook profil for galleri.

Følg disse link.

Instagram
Facebook

I klinikken kan der kun betales med MobilePayOm os


Studio Nouvelle er en skønhedsklinik i hjertet af Værløse, som ejes af mor og datter - Gitta og Sussi. Her udføres fedtfrysning, ansigtsbehandlinger, permanent makeup, fjernelse af permanent makeup, hårtabsbehanlinger, lash extensions og lift, bryn styling og huller i ørerne.

Vores visioner er, at tilbyde vores klienter, ikke blot den bedste behandling, men også en behagelig oplevelse i indbydende og afslappende omgivelser.

Gitta
Mit speciale er hudplejebehandlinger og vipper. Jeg er certificeret ansigtsbehandler i det professionelle hudpleje mærke Yon-ka Paris hos Beauty Business Company, uddannet Kosmetisk Akupunktør hos Innowell og Eyelash Stylist fra Lash Bar Academy Copenhagen. Jeg certificeret i gel polish hos Beauty Business Company, spray tan hos Hair and Body Care Nordic og Micropigmentist i Microblading hos Ecuri Cosmetics.
Derudover laver jeg Fedtfrysning-, Muskeltoning- og Bækkenbundsbehandlinger.

Sussi
Mit speciale er Permanent Makeup og Hårtabsbehandlinger.
Jeg er uddannet micropigmentist, kosmetisk tatovør og hårtabsbehandler hos Art By Nikka - Ecuri Cosmetics og hos Diamondbrow academy by My Dinh. Jeg er certificeret i bryn, læber, eyeliner og hovedbund og er registreret hos sikkerhedsstyrrelsen, som er et lovkrav for at må udføre permanent makeup. Du kan tjekke min registrering i linket nedenfor.

Derudover er jeg certificeret i negle hos Beauty Business Company, BB Glow hos Beautyexpert, sugaring hos Massørskolen Fyn, lash lift hos Bella Beauty og spray tan hos Hair and Body Care Nordic.

Fælles for os begge er, at vi er perfektionistiske og bestræber os på, at give alle en professionel og tryg behandling, med kvaliteten og service i top og med dig i fokus.

 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 16:00 09:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 15:15 09:30 - 17:30
Onsdag 08:00 - 17:00 09:30 - 17:30
Torsdag 09:00 - 16:45 09:30 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:30 09:30 - 17:30
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com