Priser

Book en tid


PriserSpray Tan


Spray Tan - Hele kroppen (15 min.)
Husk at peele kroppen inden behandlingen, for et flottere resultat, og kom uden creme på kroppen og deodorant. OBS. Kan du ikke finde en ledig tid, så ring til os. Vi kan som regel presse en spray tan ind her og der.
250,-

Spray Tan - Halv Krop (15 min.)
Husk at peele kroppen inden behandlingen, for et flottere resultat, og kom uden creme på kroppen og deodorant. OBS. Kan du ikke finde en ledig tid, så ring til os. Vi kan som regel presse en spray tan ind her og der.
200,-

Eyelash Extensions


Classic - Single (Laser Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Classic Single er 1:1 vipper med (Laser Lashes). De har en dyb sort farve, er bløde og fleksible. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
750,-

Classic - Single (Laser Lashes) - Opfyldninger (60 min.)
Opfyldning: 60 min. 499,-. 90 min. 599,-. Det er altid behandlerens vurdering om det er en stor eller lille opfyldning.
499,-

De Luxe - Single (Super Flat Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Super Flat Lashes er ekstremt lette, bløde, fleksible, og skånsomme, og giver et mere fyldigt look. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup!
800,-

De Luxe - Single (Super Flat Lashes) - Opfyldninger (60 min.)
De Luxe - Single (Super Flat Lashes) Opfyldninger: 60 min: 549,- 90 min.: 649,- Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
549,-

Hybrid Lashes - (Super Flat Lashes + 3D/5D) - Nyt sæt (150 min.)
Hybrid Lashes giver et mere fyldigt look. En kombination med 1:1 Laser Lashes og Premade 3D/5D W-Lashes. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
950,-

Hybrid Lashes - (Super Flat Lashes + 3D/5D) - Opfyldninger (90 min.)
Hybrid Lashes Opfyldninger: 90 min.: 699,- 120 min.: 799,-. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
699,-

Removal Eyelash Extensions (30 min.)
Få fjernet dine vipper professionelt, så du ikke skader dine egne vipper. Nye Eyelash Extensions kan tidligst komme på 24 timer efter denne behandling. Er du kunde i forvejen er det gratis!
150,-

Vipper


Lash Lift (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog ny behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger imellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
400,-

Lash Lift + Farv (60 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Efterfølgende farvning af vipper. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
450,-

2 x Lash Lift + Farv - Veninde Rabat (120 min.)
Hvis I er 2, skal I booke denne fælles behandling. NB! Dog skal I i disse Corona-tider komme hver for sig. 1. behandling er præcis på bookingtidspunktet, og 2. behandling præcis 60 min. efter (så der er tid til rengøring også).
700,-

Farv af vipper (30 min.)
95,-

Bryn Styling


Ret & Farv af Bryn Deluxe (45 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks og farves med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område og farver huden i 5 dage og hårene 4 uger.
250,-

Brow Lift (Lamination) (75 min.)
Ved denne behandling vil dine egne hår blive “tæmmet” til at sidde i en mere opadgående og fordelagtig retning, samt farvet med luksus brynfarve af ny generation, der farver huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger, trimmet og plukket. Her får du mest muligt ud af dine egne bryn, i form af mere fylde, form og naturligt løft.
450,-

Brow Henna (45 min.)
Brow Henna er en behandling der farver dine brynhår (uden røde pigmenter), men udøver det, farver den også huden. Dermed kan du få perfekte bryn med makeup look. farven på huden holder i ca. en uge, og på brynhårene i ca. 6 uger.
450,-

Brow Henna & Brow Lift (90 min.)
Den ultimative Bryn styling behandling! Denne behandling skal du vælge hvis du både ønsker Brow Henna og Brow Lift. Du sparer her 150,-
750,-

Fav af Bryn Deluxe (30 min.)
Her farves brynet med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område, og holder farven på huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger.
130,-

Ret af Bryn (30 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks.
145,-

Kropsbehandlinger YON-KA


Full Body Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka (60 min.)
En hel-krops eksfoliering/peeling renser og blødgør din hud, giver fugt, næring og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX. Afsluttes med afslappende massage.
699,-

Lokal Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka (30 min.)
Lokal eksfoliering/peeling af ryg, ben eller arme. Blødgør, giver fugt, nærer og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX.
395,-

Wellness Massage - Aroma Luxe - Yon-Ka (60 min.)
Afslapningsmassage af hele kroppen, som afstresser, forynger, plejer og nærer din hud. Vælg mellem 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX.
649,-

Ansigtsbehandlinger


Mini - Yon-Ka (20 min.)
En hurtig ansigtsbehandling som øger glød på ingen tid. Perfekt f.eks. lige inden en stor begivenhed, hvor makeuppen skal sidde bedre end normalt, eller hvor din hud bare skal stråle.
299,-

Teen - Yon-Ka (45 min.)
Behandlingen som renser og balancerer en beskadiget hud med acne, pletter og microcyster. En blid og dybderensende behandling, der udrenser, genopbygger og giver blødhed.
475,-

Detox 25-35 - Yon-Ka (60 min.)
En antioxidantrig og beskyttende ansigtsbehandling, som forhindrer ældning fra udefrakommende forurening og til at opfriske og forny trist og grå hud. Anbefales til ung hud i alderen 25-35, til alle hudtyper der mangler vitalitet, til ujævn hudstruktur, til rygere, samt til hud der ofte er udsat for forurening.
695,-

Sensitive - Yon-Ka (75 min.)
En beroligende og blødgørende behandling til sensitiv, rødmende hud som rosacea eller hyber reaktiv hud.
795,-

Wellness - Yon-Ka (60 min.)
En afstressende, opfriskende og afslappende ansigtsbehandling. Behandlingen sikrer en ren, perfekt afbalanceret hud fuld af glød. Behandlingen tilpasses og anbefales til alle aldre.
649,-

Hydra - Yon-Ka (60 min.)
En fugtbooster der giver maksimal fugt til dehydreret hud og får din hud i balance igen. Også den perfekte behandling ved årstids-skifte, hvor vejret har indflydelse på vores hud.
695,-

Anti-Age 50+ - Yon-Ka (60 min.)
Behandlingen som giver spektakulære resultater! Nyd en behandling for at øge din udstråling. Giver en spektakulær anti-age effekt - Lift, fylde, udglatning og udstråling.
995,-

Luxus - Yon-Ka (90 min.)
Luxus - Yon-Ka er en af vores mest omfattende ansigtsbehandlinger, der vil sikre en ren, perfekt afbalanceret hud fuld af glød. Den opfriskende og afslappende behandling tilpasses og anbefales til alle aldre.
995,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur (1. behandling) (80 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen.
799,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur (2. og 3. behandling) (75 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved fx læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen.
699,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur (Efter 3. behandling) (75 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde til fx læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen.
600,-

Diamant Slibning (Ansigtspeeling) - Stor (60 min.)
Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud: Afrens, diamantslibning, beroligende kompres, ansigtsmassage, tilpasset maske og dagcreme.
600,-

Diamant Slibning (Ansigtspeeling) - Lille (30 min.)
Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, og genskaber en fin glød i din hud: Afrens, diamantslibning, tilpasset maske og dagcreme. Eller som forberedende behandling til dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og som ønsker en diamant slibning inden, så du får mest muligt ud af din efterfølgende behandling.
375,-

Diamantslibning (Ansigtspeeling) - Tillægsbehandling (15 min.)
En forberedende behandling til dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og som ønsker en diamant slibning inden, så du får mest muligt ud af din efterfølgende behandling. Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, og genskaber en fin glød i din hud.
250,-

LED Lysbehandling - Enkeltstående behandling (35 min.)
Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
325,-

LED Lysbehandling - Forløb på 6 behandlinger (35 min.)
Med dette forløb skal du have en behandling 1-2 gange om ugen. Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
1500,-

LED Lysbehandling - Tillægsbehandling (15 min.)
Denne tid er for dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og ønsker en lysbehandling i samme omgang
175,-

BB glow - Hele ansigtet (75 min.)
Få en smuk hud uden småfejl med glød og ensartet hudtone, vha. serum og BB meso foundation.
1000,-

BB Glow - Hele ansigtet - 2. Eller 3. Behandling (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
800,-

BB Glow - Hele ansigtet - 4. Behandling, eller derover (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
600,-

Pedicure


Pedicure (45 min.)
OBS: Uden Gel Polish Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling med fodbad og pleje, let fjernelse af hård hud samt afsluttende fodcreme.
425,-

Pedicure + Aftagning af Gel Polish (105 min.)
OBS: Uden Gel Polish Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling med fodbad og pleje, let fjernelse af hård hud, aftagning af Gel, samt afsluttende fodcreme. INFORMER VENLIGST HVIS DU HAR GEL/ANDET PÅ FRA ET ANDET STED.
525,-

Pedicure m. Gel Polish (Bio Sculpture) (75 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, Gel Polish og afsluttende fodcreme.
575,-

Pedicure m. Gel Polish (Bio Sculpture) + Aftagning (135 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, + aftagning, Gel Polish og afsluttende fodcreme.
675,-

Pedicure m. Gel Polish - Fransk Kant (Bio Sculpture) (105 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, Gel Polish + Fransk Kant og afsluttende fodcreme.
675,-

Pedicure m. Gel Polish - Fransk Kant (Bio Sculpture) + Aftagning (165 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, + aftagning, Gel Polish + Fransk Kant og afsluttende fodcreme.
775,-

Manicure - Gel Polish (Bio Sculpture)


Jeg har neglelak på når jeg kommer (10 min.)
Husk at booke denne tid hvis du kommer med alm. neglelak på.
10,-

HUSK - Aftagning af gel polish inden ny behandling. (60 min.)
Husk at booke denne tid hvis du har vores gel polish produkt på når du kommer. Har du produkt på fra et andet sted bedes du booke en aftagning under forstærknninger.
100,-

Gel Polish med dekoration/nail art (kun hos Sussi) (45 min.)
475,-

Gel Polish (60 min.)
Lille manicure med gel polish, der holder i 3-4 uger (dette kan variere fra person til person)
375,-

Aftagning af gel polish uden ny behandling (60 min.)
Aftagning af gel polish lavet hos os, uden efterfølgende behandling. Ønsker du aftagning af produkt lavet andet steds, bedes du booke en aftagning under forstærkninger.
250,-

Manicure - Forstærkning egne længder


Jeg har neglelak på når jeg kommer (10 min.)
Husk at booke denne tid hvis du kommer med alm. neglelak på.
10,-

HUSK - Aftagning inden ny behandling (60 min.)
Husk at booke denne tid hvis du har gele produkt på når du kommer. Eller et produkt fra en anden salon.
150,-

Ekstra tid til dekorationer/nail art (30 min.)
Håndmalede motiver, sten, glimmer osv
100,-

Forstærkning - Natural Look (90 min.)
Forstærkning i naturlig klar, nude eller mælkehvid.
525,-

Forstærkning - Med Gel Polish (150 min.)
Forstærkning i gele af egne længder, afsluttet med gel polish.
625,-

Forstærkning - Fransk/Babyboomer (180 min.)
Fransk kant eller babyboomer (fadet fransk kant) i gele
675,-

Aftagning uden ny behandling (90 min.)
Aftagning uden efterfølgende behandling.
350,-

Manicure - Forlængelse m. Gele på skabelon


Jeg har neglelak på når jeg kommer (10 min.)
Husk at booke denne tid hvis du kommer med alm. neglelak på.
10,-

Ekstra tid til decoration/nail art (30 min.)
Håndmalede motiver, sten, glimmer osv
100,-

Forlængelse - Natural Look (150 min.)
Forlængelse med gele på skabelon. Klar, nude eller mælkehvid.
625,-

Forlængelse - Med Gel Polish (180 min.)
Gele forlængelser på skabelon + Gel Polish
725,-

Forlængelse - Fransk/Babyboomer (180 min.)
Gele forlængelse med fransk kant eller babyboomer (fadet fransk) i gele.
825,-

Opfyldning - Natural look (150 min.)
Opfyldning af forlængelser lavet hos os. Husk at booke tid til enkelte negle hvis nogle er fladet helt af.
575,-

Opfyldning - Med gel polish (180 min.)
Opfyldning af forlængekser lavet hos os. Husk at booke tid til enkelte negle hvis nogle er faldet af.
675,-

Forlængelse - Enkelte negle (pr. negl) (30 min.)
Er din negl knækket, og ønsker du ikke at file de andre ned, så kan den forlænges alene.
20,-

Aftagning (90 min.)
350,-

Permanent Makeup - Bryn


Microblading (1. Behandling hos os) (90 min.)
Til dig der ønsker flotte og naturlige bryn med hårstrå metoden. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Microblading, Touch Up (2. Behandling) (90 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Microblading, touch up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
500,-

Microblading, Color Boost (årlig genopfriskning) (90 min.)
(Hårstrå metoden) Et color boost er en genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2000,-

Powder/Ombré Brows (1. Behandling hos os) (120 min.)
En blød skygge i brynet, der giver et fuldendt look. Kan både laves meget naturligt eller mere markeret, alt efter ønske. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Powder/Ombré Brows, Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Et lille touch up hvor der kun skal finpudses små ujævnheder koster 500 kr. (Det er behandleren der afgør om det er et lille eller normalt touch up.)
1500,-

Powder Brows, Touch Up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
500,-

Powder/Ombre Brows, Color Boost (årlig genopfriskning) (120 min.)
Et color boost er en årlig genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2000,-

Hybrid Brows (1. Behandling hos os) (120 min.)
En kombination af microblading hairstrokes og powder brows skygge
3500,-

Hybrid Brows, Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Hybrid Brows, Touch Up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
800,-

Hybrid Brows, Color Boost (årlig genopfriskning) (120 min.)
Et color boost er en årlig genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2500,-

Permanent Makeup - Læber


Læbe Pigmentering (180 min.)
Pigmentering af hele læben i naturlig eller selvvalgt farve. Med markeret eller blød læbekant. Eller ombré effekt hvor farven er tydeligere ved kanten og langsomt fader ud ind mod midten.
3000,-

Læbe Pigmentering - Touch Up (2. Behandling) (180 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Læbe Pigmentering, Touch Up (3. Behandling) (120 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
1000,-

Læbe Pigmentering - Color Boost (genopfriskning) (180 min.)
Til dig der allerede har fået lavet læbepigmentering med minimum én touch up. Som ønsker farven genopfrisket.
2000,-

Permanent Makeup - Eyeliner


Vippefortætning (120 min.)
Ved vippefortætning laves en tynd liner mellem vippehårene. Det får dine vipper til at syne mere markerede og rammer øjet fint ind, uden det ligner makeup.
1800,-

Vippefortætning - Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 4.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1000,-

Vippefortætning, Touch Up (3. Behandling) (60 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
500,-

Vippefortætning - Color Boost (genopfriskning) (120 min.)
For dig der allerede har fået lavet vippefortætning hos os, og ønsker at få frisket farven op (Ca. en gang årligt)
1300,-

Classic Eyeliner (150 min.)
Her laves en eyeliner, med vinger i en tilpasset størrelse, som passer kundens øje. Vær opmærksom på at ikke alle kan få den samme form og størrelse på vingerne, grundet øjets naturlige folder.
2500,-

Classic Eyeliner - Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 4.-8. UGE EFTER SIDSGE BEHANDLING! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1000,-

Eyeliner, Touch Up (3. Behandling) (90 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling.
500,-

Classic Eyeliner - Color Boost (genopfriskning) (120 min.)
For dig der alledere har fået lavet eyeliner hos os, og gerne vil have frisket farven op igen (Ca. en gang om året)
1500,-

Permanent Makeup - Skønhedsplet


Skønhedsplet(ter) (45 min.)
Få lavet en eller flere skønhedspletter med semipermanent makeup. Prisen er den samme uanset antal skønhedspletter. (På samme person)
500,-

Hårfjerning


Voks Næsebor (15 min.)
100,-

Sugaring Overlæbe eller Hage (15 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
100,-

Voks Overlæbe eller Hage (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
100,-

Sugaring Overlæbe og Hage (30 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
200,-

Voks Overlæbe og Hage (20 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
175,-

Sugaring Overlæbe, Hage og Kinder (40 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
250,-

Voks Overlæbe, Hage og Kinder (20 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
225,-

Sugaring Armhuler (15 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
150,-

Voks Armhuler (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
150,-

Voks Arme (30 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
245,-

Sugaring Arme (45 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
250,-

Voks Bikini (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
200,-

Sugaring Bikini (30 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
300,-

Voks Underben (30 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
275,-

Sugaring Underben (40 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
425,-

Voks Underben og Bikini (60 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
400,-

Sugaring Underben og Bikini (75 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
650,-

Voks Lår (35 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
325,-

Voks Lår og Bikini (75 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
425,-

Voks Hele Ben (60 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
425,-

Voks Hele ben og Bikini (60 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
575,-

Removal Non-Laser (permanent makeup/tattoos)


Fjernelse af bryn (90 min.)
600,-

Fjernelse af tatovering (120 min.)
Mindre tatoveringer. Prisen er en ca. pris, da den afhænger af størrelsen på tatoveringen.
750,-

Fjernelse af læber (90 min.)
600,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Onsdag 12:00 - 19:00 12:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 15:00 Lukket
Søndag 10:00 - 15:00 Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk