Priser

Book en tid


PriserHårtabsbehandling


Forundersøgelse til Hårtabsbehandling (15 min.)
Hårtabsbehandling af hovedbund eller skæg kræver en forudgående konsultation. Du skal defor booke denne tid hvis du ønsker en behandling.

Stamcelleaktivering - Lille område (30 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1100,-

Stamcelleaktivering - Mellem område (40 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1450,-

Stamcelleaktivering - Stort område (60 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1800,-

Stamcelleaktivering - Bryn (15 min.)
For dig der ønsker flere hår i dit bryn. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed.
750,-

Scalp Micro Pigmentering (180 min.)
Prisen er pr. behandling men kan variere, da behandlingerne er individuelle. Behandlingen bookes ved en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Hårpigmentering er et avanceret og revolutionerende behandlingssystem, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår. Små pigmenter injiceres i øverste hudlag i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække.
5000,-

Spray Tan


Spray Tan - Hele kroppen (15 min.)
Husk at peele kroppen inden behandlingen, for et flottere resultat, og kom uden creme på kroppen og deodorant. OBS. Kan du ikke finde en ledig tid, så ring til os. Vi kan som regel presse en spray tan ind her og der.
250,-

Spray Tan - Halv Krop (15 min.)
Husk at peele kroppen inden behandlingen, for et flottere resultat, og kom uden creme på kroppen og deodorant. OBS. Kan du ikke finde en ledig tid, så ring til os. Vi kan som regel presse en spray tan ind her og der.
200,-

Eyelash Extensions


Single Lashes (Laser Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Classic Single er 1:1 vipper med (Laser Lashes). De har en dyb sort farve, er bløde og fleksible. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
750,-

Single Lashes (Laser Lashes) - Opfyldninger (60 min.)
Opfyldning: 60 min. 499,-. 90 min. 599,-. Det er altid behandlerens vurdering om det er en stor eller lille opfyldning.
499,-

Flat Lashes (Super Flat Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Super Flat Lashes er ekstremt lette, bløde, fleksible, og skånsomme, og giver et mere fyldigt look. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup!
800,-

Flat Lashes (Super Flat Lashes) - Opfyldninger (60 min.)
De Luxe - Single (Super Flat Lashes) Opfyldninger: 60 min: 549,- 90 min.: 649,- Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
549,-

Hybrid Lashes - (Super Flat Lashes + 3D/5D) - Nyt sæt (150 min.)
Hybrid Lashes giver et mere fyldigt look. En kombination med 1:1 Laser Lashes og Premade 3D/5D W-Lashes. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
950,-

Hybrid Lashes - (Super Flat Lashes + 3D/5D) - Opfyldninger (90 min.)
Hybrid Lashes Opfyldninger: 90 min.: 699,- 120 min.: 799,-. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
699,-

Removal Eyelash Extensions (30 min.)
Få fjernet dine vipper professionelt, så du ikke skader dine egne vipper. Nye Eyelash Extensions kan tidligst komme på 24 timer efter denne behandling. Er du kunde i forvejen er det gratis!
150,-

Vipper


Lash Lift (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Inkl. Keratin vippepleje der genopbygger og styrker håret efter behandling. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog ny behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger imellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
425,-

Lash Lift + Farv (60 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Inkl. Keratin vippepleje, der genopbygger og styrker håret efter behandling. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Efterfølgende farvning af vipper. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
475,-

2 x Lash Lift + Farv - Veninde Rabat (90 min.)
Hvis I er 2, skal I booke denne fælles behandling. 1. behandling er præcis på bookingtidspunktet, og 2. behandling præcis 60 min. efter (så der er tid til rengøring også).
750,-

Farv af vipper (30 min.)
Inkl. Keratin vippepleje, der genopbygger og styrker håret efter behandling.
125,-

Bryn Styling


Ret & Farv af Bryn Deluxe (45 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks og farves med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område og farver huden i 5 dage og hårene 4 uger.
250,-

Fav af Bryn Deluxe (30 min.)
Her farves brynet med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område, og holder farven på huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger.
130,-

Ret af Bryn (30 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks.
145,-

Brow Lift (Lamination) (75 min.)
Ved denne behandling vil dine egne hår blive “tæmmet” til at sidde i en mere opadgående og fordelagtig retning, samt farvet med luksus brynfarve af ny generation, der farver huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger, trimmet og plukket. Her får du mest muligt ud af dine egne bryn, i form af mere fylde, form og naturligt løft.
450,-

Brow Henna (45 min.)
Brow Henna er en behandling der farver dine brynhår (uden røde pigmenter), men udøver det, farver den også huden. Dermed kan du få perfekte bryn med makeup look. farven på huden holder i ca. en uge, og på brynhårene i ca. 6 uger.
450,-

Brow Henna & Brow Lift (90 min.)
Den ultimative Bryn styling behandling! Denne behandling skal du vælge hvis du både ønsker Brow Henna og Brow Lift. Du sparer her 150,-
750,-

Kropsbehandlinger YON-KA


Full Body Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka (60 min.)
En hel-krops eksfoliering/peeling renser og blødgør din hud, giver fugt, næring og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX. Afsluttes med afslappende massage.
699,-

Lokal Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka (30 min.)
Lokal eksfoliering/peeling af ryg, ben eller arme. Blødgør, giver fugt, nærer og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX.
395,-

Wellness Massage - Aroma Luxe - Yon-Ka (60 min.)
Afslapningsmassage af hele kroppen, som afstresser, forynger, plejer og nærer din hud. Vælg mellem 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX.
649,-

Hudplejebehandlinger - Du kan få skræddersyede Kur-Forløb til alle hudplejebehandlinger


Teen - Yon-Ka (45 min.)
Behandlingen som renser og balancerer en beskadiget hud med acne, pletter og microcyster. En blid og dybderensende behandling, der udrenser, genopbygger og giver blødhed. 10 % på Kur-Forløb 5x 30 min. + tilpasset produkt-køb.
475,-

Boost - Yon-Ka (Tilpasset Kur-Forløb 1x ugen i 5 uger) (30 min.)
Er en Yon-Ka frugtsyre Ansigtsbehandling, der har fokus på effekten fra frugtsyren. + Maske og tilpasset ansigtscreme. Behandlingen kan bookes alene, men er også god som opfyldning eller i et forløb til en klassisk Yon-Ka Ansigtsbehandling som løbende vedligeholdelse.
2475,-

Detox 25-35 - Yon-Ka (60 min.)
En antioxidantrig og beskyttende ansigtsbehandling, som forhindrer ældning fra udefrakommende forurening og til at opfriske og forny trist og grå hud. Anbefales til ung hud i alderen 25-35, til alle hudtyper der mangler vitalitet, til ujævn hudstruktur, til rygere, samt til hud der ofte er udsat for forurening. Kur-Forløb 5x 30 min. + tilpasset produkt-køb.
695,-

Sensitive - Yon-Ka (75 min.)
En beroligende og blødgørende behandling til sensitiv, rødmende hud som rosacea eller hyber reaktiv hud.
795,-

Hydra - Yon-Ka (60 min.)
En fugtbooster der giver maksimal fugt til dehydreret hud og får din hud i balance igen. Også den perfekte behandling ved årstids-skifte, hvor vejret har indflydelse på vores hud.
695,-

Essential White - Yon-Ka (75 min.)
Essential white er fantastisk til udjævning af de pigment-forandringer vi får af sommerens sol og giver også huden en lysende struktur.... Både i ansigt og på hænder....
795,-

Anti-Age 50+ - Yon-Ka (60 min.)
Behandlingen som giver spektakulære resultater! Nyd en behandling for at øge din udstråling. Giver en spektakulær anti-age effekt - Lift, fylde, udglatning og udstråling.
995,-

Glow - Yon-Ka (90 min.)
Glow - Yon-Ka er en af vores mest omfattende luksus ansigtsbehandlinger, der vil sikre en ren, perfekt afbalanceret hud fuld af glød. Den opfriskende og afslappende behandling tilpasses og anbefales til alle aldre.
995,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur (80 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen.
795,-

Diamant Slibning (Ansigtspeeling) - Stor (60 min.)
Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
600,-

Diamant Slibning (Ansigtspeeling) - Lille (30 min.)
Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, og genskaber en fin glød i din hud.
375,-

Diamantslibning (Ansigtspeeling) - Tillægsbehandling (15 min.)
En forberedende behandling til dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og som ønsker en diamant slibning inden, så du får mest muligt ud af din efterfølgende behandling. Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, og genskaber en fin glød i din hud.
250,-

LED Lysbehandling - Enkeltstående behandling (35 min.)
Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
325,-

LED Lysbehandling - Forløb på 6 behandlinger (35 min.)
Med dette forløb skal du have en behandling 1-2 gange om ugen. Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
1500,-

LED Lysbehandling - Tillægsbehandling (15 min.)
Denne tid er for dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og ønsker en lysbehandling i samme omgang
175,-

BB glow - Hele ansigtet (75 min.)
Få en smuk hud uden småfejl med glød og ensartet hudtone, vha. serum og BB meso foundation.
1000,-

BB Glow - Hele ansigtet - 2. Eller 3. Behandling (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
800,-

BB Glow - Hele ansigtet - 4. Behandling, eller derover (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
600,-

Pedicure


Pedicure (40 min.)
OBS: Uden Lak eller Gel Polish Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling med fodbad og pleje, let fjernelse af hård hud, samt afsluttende fodcreme.
425,-

Pedicure m. Lak (60 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling med fodbad og pleje, let fjernelse af hård hud, lakering samt afsluttende fodcreme.
525,-

Pedicure m. Gel Polish (Bio Sculpture) (75 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, Gel Polish (Bio Sculpture) og afsluttende fodcreme.
625,-

Pedicure - Fransk Kant i Gel Polish (Bio Sculpture) (105 min.)
Til dig der ønsker en afslappende og aromatisk behandling, med fodbad, let fjernelse af hård hud, Gel Polish (Bio Sculpture) + Fransk Kant og afsluttende fodcreme.
725,-

HUSK - Aftagning af Gel polish inden ny behandling (30 min.)
Husk at booke denne tid, hvis du har Gel på når du kommer. Du kan evt. selv fjerne Gelen inden du kommer.
100,-

Pedicure - Aftagning af Lak (5 min.)
10,-

Manicure - Gel Polish


HUSK - Aftagning af gel polish inden ny behandling. (60 min.)
Husk at booke denne tid hvis du har vores gel polish produkt på når du kommer. Har du produkt på fra et andet sted bedes du booke en aftagning under forstærknninger.
100,-

Gel Polish (60 min.)
Lille manicure med gel polish, der holder i 3-4 uger (dette kan variere fra person til person)
375,-

Aftagning af gel polish uden ny behandling (60 min.)
Aftagning af gel polish lavet hos os, uden efterfølgende behandling. Ønsker du aftagning af produkt lavet andet steds, bedes du booke en aftagning under forstærkninger.
250,-

Manicure - Forstærkning egne længder


HUSK - Aftagning inden ny behandling (60 min.)
Husk at booke denne tid hvis du har gele produkt på når du kommer. Eller et produkt fra en anden salon.
150,-

Forstærkning - Natural look (45 min.)
375,-

Forstærkning - Med Gel Polish (90 min.)
Forstærkning af egne længder, afsluttet med gel polish.
475,-

Aftagning uden ny behandling (90 min.)
Aftagning uden efterfølgende behandling. Er det lavet andetsteds bedes du ringe til os inden, da vi ikke kan fjerne alle slags produkter.
350,-

Permanent Makeup - Bryn


Konsultation til Permanent Makeup (15 min.)
Kom og få en gratis vejledning i hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Microblading (1. Behandling hos os) (90 min.)
Til dig der ønsker flotte og naturlige bryn med hårstrå metoden. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Microblading, Touch Up (2. Behandling) (90 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING OG KUN HVIS SIDSTE BEHANDLING ER LAVET HOS OS! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Microblading, touch up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling lavet hos os.
500,-

Microblading, Color Boost (årlig genopfriskning) (90 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET HOS OS! Et color boost er en genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. (Hårstrå) Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2000,-

Powder/Ombré Brows (1. Behandling hos os) (120 min.)
En blød skygge i brynet, der giver et fuldendt look. Kan både laves meget naturligt eller mere markeret, alt efter ønske. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Powder/Ombré Brows, Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Powder Brows, Touch Up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling, lavet hos os.
500,-

Powder/Ombre Brows, Color Boost (årlig genopfriskning) (120 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET HOS OS! Et color boost er en årlig genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2000,-

Hybrid Brows (1. Behandling hos os) (120 min.)
En kombination af microblading hairstrokes og powder brows skygge
3500,-

Hybrid Brows, Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING, LAVET HOS OS. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Hybrid Brows, Touch Up (3. Behandling) (30 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling, lavet hos os.
800,-

Hybrid Brows, Color Boost (årlig genopfriskning) (120 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET HOS OS! Et color boost er en årlig genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2500,-

Permanent Makeup - Læber


Læbepigmentering - Contourless Lips (180 min.)
Den ultra naturlige metode til dig der ikke ønsker en stor forskel, men blot ønsker at få tilført lidt ekstra farve til dine farveløse læber. Her laves der en let læbekontur, og det er ikke muligt at ændre på den nuværende læbekant eller amorbue. Du opnår en ”lipsgloss” effekt og teknikken egner sig bedst, til læber der fra naturens side har lidt fylde og er relative symmetriske.
3000,-

Læbepigmentering - Ombré Lips (180 min.)
Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen på dine nuværende læber, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnår du ”læbestift” effekt, og hvis læberne har mellemstørrelse eller større er det muligt at tilføre ombre effekt, hvor midten laves lysere. Her laves konturen skarp for at definere læbekanten mest muligt.
3500,-

Læbe Pigmentering - Touch Up (2. Behandling) (180 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Læbe Pigmentering, Touch Up (3. Behandling) (120 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling lavet hos os.
1000,-

Læbe Pigmentering - Color Boost (genopfriskning) (180 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE LÆBER ER LAVET HOS OS! Til dig der allerede har fået lavet læbepigmentering med minimum én touch up. Som ønsker farven genopfrisket.
2000,-

Permanent Makeup - Eyeliner


Vippefortætning (120 min.)
Ved vippefortætning laves en tynd liner mellem vippehårene. Det får dine vipper til at syne mere markerede og rammer øjet fint ind, uden det ligner makeup.
1800,-

Vippefortætning - Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 4.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1000,-

Vippefortætning, Touch Up (3. Behandling) (60 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling lavet hos os!
500,-

Vippefortætning - Color Boost (genopfriskning) (120 min.)
For dig der allerede har fået lavet vippefortætning hos os, og ønsker at få frisket farven op (Ca. en gang årligt)
1300,-

Classic Eyeliner (150 min.)
Her laves en eyeliner, med vinger i en tilpasset størrelse, som passer kundens øje. Vær opmærksom på at ikke alle kan få den samme form og størrelse på vingerne, grundet øjets naturlige folder.
2500,-

Classic Eyeliner - Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 4.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING lavet hos os. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1000,-

Eyeliner, Touch Up (3. Behandling) (90 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling lavet hos os.
500,-

Classic Eyeliner - Color Boost (genopfriskning) (120 min.)
For dig der alledere har fået lavet eyeliner hos os, og gerne vil have frisket farven op igen (Ca. en gang om året)
1500,-

Permanent Makeup - Skønhedsplet


Skønhedsplet(ter) (45 min.)
Få lavet en eller flere skønhedspletter med semipermanent makeup. Prisen er den samme uanset antal skønhedspletter. (På samme person)
500,-

Tatovering


Nano tattoo - Fineline/dotwork (180 min.)
Fin og meget tyndt tegnet med nano nål. Kun efter aftale!

Removal Non-Laser (permanent makeup/tattoos)


Fjernelse af bryn (90 min.)
600,-

Fjernelse af tatovering (120 min.)
Mindre tatoveringer. Prisen er en ca. pris, da den afhænger af størrelsen på tatoveringen.
750,-

Fjernelse af læber (90 min.)
600,-

Hårfjerning


Voks Næsebor (15 min.)
100,-

Sugaring Overlæbe eller Hage (15 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
100,-

Voks Overlæbe eller Hage (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
100,-

Sugaring Overlæbe og Hage (30 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
200,-

Voks Overlæbe og Hage (20 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
175,-

Sugaring Overlæbe, Hage og Kinder (40 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
250,-

Voks Overlæbe, Hage og Kinder (20 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
225,-

Sugaring Armhuler (15 min.)
VIGTIGT: Du må ikke have creme eller olie på huden, på det område der skal behandles, når du kommer.
150,-

Voks Armhuler (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
150,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00 10:00 - 17:00
Onsdag 12:00 - 19:00 12:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 15:00 Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk