Priser

Book en tid


PriserGratis Konsultationer


Konsultation til Bækkenbunds behandling (15 min.)
Snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Her kan vi også læggen en plan for dig.

Konsultation til Fedtfrysning (20 min.)
Her får du en grundig vejledning i hvad vi bedst kan gøre for at hjælpe dig. Vi vil sammen lægge en plan for hvordan vi bedst muligt når i mål, med et skræddersyet forløb.

Konsultation til Muskeltoning (15 min.)
Snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Her kan vi også læggen en plan for dig.

Konsultation til Fractional Microneedling (20 min.)
Her snakker vi sammen om, hvilke udfordringer du har, hvilke resultater du kan opnå med microneedling, og kan skræddersy et forløb der passer til dig.

Konsultation til Permanent Makeup (15 min.)
Det er ikke nødvendigt med en forudgående konsultation inden en behandling, da vi altid snakker sammen inden behandlingen starter. Men hvis du har gammel pmu fra anden behandler, så SKAL du komme ind til konsultation først. Jeg skal se det før jeg kan svare på om det er noget jeg kan arbejde ovenpå. Det er utrolig vigtigt!

Konsultation og Forundersøgelse til Hårtabsbehandling (15 min.)
Hårtabsbehandling af hovedbund eller skæg kræver en forudgående konsultation. Du skal defor booke denne tid hvis du ønsker en behandling.

Konsultation til Ar Reducerende Behandling (15 min.)
Her vurderer vi om dit/dine ar egner sig til behandling, og lægger en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Konsultation til Medicisnk tatovering (brystvorter) (15 min.)
Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for at hjælpe dig, samt lægge en plan for dit forløb, så book denne tid.

Permanent Makeup - Bryn


Skygge Bryn - 1. gang (120 min.)
OBS: Permanent makeup laves over minimum 2 behandlinger, med 4-8 uger imellem. Derfor skal du booke din tid til 2. behandling med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Dette er meget vigtigt. HAR DU PMU FRA ANDEN BEHANDLER: (også selvom det er mange år gammelt og næsten er væk) Så SKAL du booke en konsultation før du booker en tid til behandling! Jeg skal se om det er noget jeg kan arbejde ovenpå. Det er det desværre ikke altid. Dukker du alligevel op til en behandling, uden at jeg har set dig eller snakket med dig, så vil jeg, hvis jeg mener det ikke er noget jeg kan arbejde på, afvise at lave behandlingen, men du faktureres stadig for 100% af prisen. En skygge er den metode hvor vi kan lægge mindst pigment i huden, og derfor sagtens få et mildt og naturligt resultat. Man kan også sagtens lave dem kraftige og definerede med skyggen. Skyggen er den mest holdbare metode, som aftager jævnt og kræver mindst vedligeholdelse. Det er også den metode der passer til alle hudtyper. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3500,-

Skygge Bryn - Touch Up (2. behandling) (90 min.)
Denne behandling SKAL ligge 4-8 uger efter første behandling. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost i stedet. Her færdiggøres dine bryn. De vil have brug for en del mere pigment. Behandlingen er den samme som første gang.
2000,-

Skygge Bryn - Ekstra Touch Up (3. eller 4. gang) (60 min.)
INDENFOR 8 UGER! Hvis der er gået mere end 8 uger efter sidste behandling skal du booke et colorboost i stedet. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg ønsker ikke at overpigmentere. Her gives lidt ekstra pigment, hvis kroppen har afstødt for meget, eller hvis der måtte være nogle ujævnheder. Her laves ikke ændringer i formen! Hvis det ønskes, skal der bookes et Colorboost.
750,-

Skygge Bryn - Vedligeholdelse (Årlig genopfriskning) (90 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET AF MIG! Er du ny kunde hos mig, skal du booke en 1. behandling og påregne et touch up. Et color boost er en årlig genopfriskning/vedligeholdelse af dine bryn. Om der går 1, 2 eller 3 år betyder ikke noget. Men er pigmenten forsvundet, så skal du påregne en touch up.
2500,-

Hairstrokes Bryn - 1. gang (150 min.)
Book denne behandling hvis du har et særligt og stort ønske om hairstrokes. Er du i tvivl så kontakt mig inden du booker. Ikke alle kan få hairstrokes selvom de ønsker det. Hudtype spiller en kæmpe rolle. OBS Hairstrokes i en hudtype der ikke er egnet giver IKKE et naturligt resultat. Her vil en skygge efter heling være langt mere mild og naturlig. Ved booking af denne tid vil prisen være som booket, da tiden der sættes af af længere. Det kan derfor være en god ide med en konsultation inden du booker. Har du ikke et særligt ønske om hårstrå, så anbefaler jeg altid en skygge, og vil råde dig til at booke den i stedet.
3750,-

Hairstrokes Bryn - 2. gang (Obligatorisk Touch Up) (120 min.)
OBLIGATORISK. Denne behandling SKAL ligge 4-8 uger efter første behandling. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost i stedet. Her færdiggøres dine bryn. De vil have brug for en del mere pigment. Behandlingen er den samme som første gang.
2250,-

Hairstrokes Bryn - 3. eller 4. gang (Ekstra Touch Up) (90 min.)
INDEN 8 UGER. Hvis der er gået mere end 8 uger efter sidste behandling skal du booke et colorboost. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg ønsker ikke at overpigmentere. Her gives lidt ekstra pigment, hvis kroppen har afstødt for meget, eller hvis der måtte være nogle ujævnheder. Her laves ikke ændringer i formen! Hvis det ønskes, skal der bookes et Colorboost.
750,-

Hairstrokes Bryn - Vedligeholdelse (Årlig genopfriskning) (120 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET AF MIG! Er du ny kunde hos mig, skal du booke en 1. behandling og påregne et touch up. Et color boost er en årlig genopfriskning/vedligeholdelse af dine bryn. Om der går 1, 2 eller 3 år betyder ikke noget. Men er pigmenten næsten forsvundet, så skal du påregne en touch up.
2500,-

Permanent Makeup - Læber


1. behandling læber - NY KUNDE (150 min.)
OBS: Husk at booke din tid til touch up med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Den SKAL ligge 4-8 uger efter din første behandling. VIGTIGT: Har du haft forkølelsessår bare en enkelt gang i dit liv, så skal du et par dage inden behandlingen, påbegynde en pillekur mod herpes. Kontakt derfor din læge i god tid. Dine læber må ikke være tørre, sprukne eller have andre former for sår, ved behandlingen. Fugt læberne godt i ugen op til behandlingen, for at undgå tørhed. Permanent makeup på læberne kan laves helt nude og naturligt, men også med kraftig farve. Vi kan lave lige hvad du ønsker. Læbekanten kan tegnes skarpt op (ikke en lipliner som i 90erne) så der kommer en tydelig afgrænsning på læben. Men man kan også lave en helt soft overgang. Igen - valget er dit.
3500,-

2. behandling læber - TOUCH UP (max 8 uger efter 1. behandling) (135 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Her færdiggøres dine læber. Behandlingen vil være den sammen som første gang. Vi kan sagtens ændre i farven her, hvis tonen ikke er som forventet.
2000,-

3. behandling læber - EKSTRA TOUCH UP (max 8 uger efter 2. behandling) (60 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg ønsker ikke at overpigmentere. Her lappes små huller. Ønskes mere pigmen (kraftigere farve) skal et colorboost bookes, med mindre andet er aftalt med behandler.
750,-

Vedligeholdelse læber - COLOR BOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (135 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE LÆBER ER LAVET HOS OS! Ellers skal du booke en 1. behandling. Til dig der allerede har fået lavet læbepigmentering. Som ønsker farven genopfrisket.
2500,-

Permanent Makeup - Eyeliner


1. Foxy eyeliner (120 min.)
Eyeliner med tonet overgang. Giver et lettere udtryk til øjet end en klassisk eyeliner. Her vil vi altid prøve at løfte øjet. Derfor tilpasses formen og størrelsen efter hver enkelt.
3500,-

2. Foxy eyeliner (120 min.)
obligatorisk behandling der SKAL ligge mellem 4-8 uger efter din første behandling.
2000,-

3. Foxy eyeliner (90 min.)
Kun til små finjusteringer max 8 uger efter sidste behandling. Her gøres den ikke bredere hvis dette er ønsket. Så skal der bookes endnu en 2. behandling.
750,-

Vedligeholdelse Foxy eyeliner - COLORBOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (120 min.)
For dig der allerede har fået lavet Foxy Liner hos os, og ønsker at få frisket farven op og der er gået mere end 8 uger siden din sidste behandling.
2500,-

1. Vippefortætning - NY KUNDE (kun øvre) (90 min.)
OBS: Husk at booke din tid til touch up med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Den SKAL ligge 4-8 uger efter din første behandling. Ved vippefortætning laves en tynd liner mellem vippehårene. Det får dine vipper til at syne tættere, mørkere og mere markerede og rammer øjet fint ind, uden det ligner makeup. Dette er ikke en eyeliner som når man lægger makeup. Den kommer ikke op på øjenlåget og der laves ingen vinge. VIGTIGT: Du må IKKE bruge vippeserum i 2 uger før din behandling. Det skyldes at blodårerne udvider sig når man bruger serum. Det kan derfor i nogle tilfælde være umuligt at arbejde på området, da vi absolut ikke ønsker at ramme disse årer. Har du ikke overholdt dette, så informer mig! Så skal jeg arbejde mere forsigtigt end ellers, hvis jeg vurderer det er ok. Jeg fraråder også at man bruger serum imellem sine to behandlinger. Det er ikke muligt at få behandling med lash extensions på. De skal derfor af inden. Bruger du kontaktlinser, så hav nogle ekstra med, da de skal tages ud inden behandlingen.
2500,-

2. Vippefortætning - TOUCH UP (max. 8 uger efter 1. behandling) (75 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Her gives der mere pigment til lineren da den efter 1. gang vil miste en hel del.
1500,-

3. Vippefortætning - EKSTRA TOUCH UP (max 8 uger efter 2. behandling) (30 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg vil ikke overpigmentere. Her gives ekstra pigment, hvis kroppen har afstødt mere end forventet.
750,-

Vedligeholdelse Vippefortætning - COLOR BOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (60 min.)
For dig der allerede har fået lavet vippefortætning hos os, og ønsker at få frisket farven op.
1800,-

Handpoke


Handpoke (90 min.)
Aftales altid sammen med behandler. Prisen er fra og aftales på forhånd.
300,-

Bækkenbunds behandling - med EMSeat


EMSeat - 1 Behandling (30 min.)
Du skal bare have løst tøj på som ikke er for tykt, så skal du ikke have tøjet af. Forløb kan købes med gode rabatter til 8 og 10 behandlinger. Kan Aftales ved 1. behandling
750,-

Fedtfrysning


Fedtfrysning 1. påsætning (Inkl. ultralyd og vejledning) (75 min.)
Prisen er for 1 påsætning. Du kan altid vælge flere på dagen. Du kan få op til 4 påsætninger ad gangen på samme side. Vi kan behandle næsten alle områder på kroppen. Fx. mave, lår, arme, sider, ryg m.m. Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling. Du kan også tilvælge vores Muskeltoning, som afslutning på din fedtfrysningsbehandling, som giver ekstra forbrænding og synligt resultat.
750,-

Fedtfrysning 2 påsætninger (inkl. ultralyd og vejledning) (75 min.)
Prisen er for 2 påsætninger. Du kan altid vælge flere på dagen. Du kan få op til 4 påsætninger ad gangen på samme side. Vi kan behandle næsten alle områder på kroppen. Fx. mave, lår, arme, sider, ryg m.m. Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling. Du kan også tilvælge vores Muskeltoning, som afslutning på din fedtfrysningsbehandling, som giver ekstra forbrænding og synligt resultat.
1250,-

Fedtfrysning 3 påsætninger (inkl. ultralyd og vejledning) (75 min.)
Prisen er for 3 påsætninger. Du kan altid vælge flere på dagen. Du kan få op til 4 påsætninger ad gangen på samme side. Vi kan behandle næsten alle områder på kroppen. Fx. mave, lår, arme, sider, ryg m.m. Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling. Du kan også tilvælge vores Muskeltoning, som afslutning på din fedtfrysningsbehandling, som giver ekstra forbrænding og synligt resultat.
1750,-

Fedtfrysning 4 påsætninger (inkl. ultralyd og vejledning) (75 min.)
Prisen er for 4 påsætninger. Du kan få op til 4 påsætninger ad gangen på samme side. Vi kan behandle næsten alle områder på kroppen. Fx. mave, lår, arme, sider, ryg m.m. Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling. Du kan også tilvælge vores Muskeltoning, som afslutning på din fedtfrysningsbehandling, som giver ekstra forbrænding og synligt resultat!
2250,-

Muskeltoning med Bodysculpt


Muskeltoning - Med Bodysculpt (40 min.)
Opbygning eller opstramning af mavemuskler, lår, baller/butlift eller splittede mavemuskler + Fedtforbrænding uden at svede. 30 min. på maven svarer til 20.000 mavebøjninger. (elektromagnetisk energi 0-7 Tesla). Der skal gå min. 2 dage mellem hver behandling. og der skal holdes pause efter forløb. Forløb kan købes med rabatter 4, 8, 10, 20 behandlinger. Kan aftales ved første behandling.
350,-

Muskeltoning - Tillæg til Fedtfrysning (30 min.)
Book tillæg, hvis du ønsker behandlingen lige efter en fedtfrysning. Opbygning eller opstramning af mavemuskler, lår, baller/buttlift eller splittede mavemuskler + Fedtforbrænding uden at svede. 30 min. på maven svarer til 20.000 mavebøjninger. (elektromagnetisk energi 0-7 Tesla). Der skal gå min. 2 dage mellem hver behandling. og der skal holdes pause efter forløb. Forløb med gode rabatter kan købes 4, 8, 10, 20 behandlinger. Kan aftales ved første behandling.
350,-

Ansigtsbehandlinger


Microneedling - 1. beh. inkl produkter (Genopbygger, Linjer, Akne-ar, Pigmenter) - (Osmosis) (75 min.)
Behandlingen er velegnet til Slap og Tør hud, Akne-Ar, Strækmærker, Pigmentforandringer, Solskadet hud, Rygerhud, Rynker og Linjeforandringer, Store porer, Fedtet og Uren hud, Grov hudstruktur. Hals og decollete kan også behandles, som tillæg. Ved at prikke i hudens overflade med små nåle frigives der naturlige væksthormoner, som booster collagen-produktionen og dermed hud-fornyelsen. Denne proces er med til at give dig en mere ensartet, sundere, finere og blødere hud. Ønskes synlige og holdbare resultater, er det optimalt med et kur-forløb bestående af min. 3 behandlinger med 4 ugers interval. Derudover anbefaler vi til efterfølgende daglig hjemmepleje at anvende Osmosis produkter (serum, mango maske og SPF 30) for optimal regenerering og pleje af huden. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
1995,-

Microneedling - Efterfølgende behandlinger (75 min.)
1095,-

Dybderens og Wellness - (5 facet Dybderensrens, Afstresser, giver Glød inkl. Håndmassage) - (Yon-Ka Paris) (75 min.)
Behandlingen med dybderens på 5 niveauer. Giver en fantastisk glød til din hud. En omfattende luksus ansigtsbehandling, der vil sikre en ren og perfekt afbalanceret hud fuld af glød + håndmassage. Den opfriskende og afslappende behandling tilpasses og anbefales til alle aldre. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
1095,-

Eksklusiv Anti-Age 50+ (Opstrammer, Udglatter, giver Udstråling. Fantastiske resultater med Biocellulose inkl. Håndmassage- (Yon-Ka Paris) (75 min.)
En Anti-Age behandling der opstrammer, løfter, udglatter, giver fylde og udstråling. Behandlingen der giver spektakulære resultater! Med bio-cellulose maske, eksklusive teknikker og håndmassage. Nyd denne behandling for at øge din udstråling. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
1095,-

Vitamin C25 - (Booster Kollagen-dannelsen, Mindsker Rynker, Pigmenter, Aknear, Porer, giver Glød) - (Yon-Ka Paris) (60 min.)
Vitamin C25 behandlingen giver fornyet liv og udstråling til din hud. Booster kollagendannelsen så huden får mere fylde og fasthed. Huden bliver mere ensartet i farve og struktur. Mindsker rynker, pigmenter og giver glød. Enkeltstående behandling eller, som kur-forløb 1x ugen i 4 uger. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
995,-

Diamantslibning - (Mild intens Peeling, Øger blodcirkulation, Udglatter, Blødgør, giver Glød) - (Yon-Ka Paris) (75 min.)
Med en diamantslibning får du en mild men intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, genskaber en fin glød i din hud, udglatter, blødgør og opfrisker huden. Diamantslibning er for alle og især velegnet til store porer, rynker og linjer
995,-

Anti-Age behandling 35-50 - (Lift, Opstram, Udligner linjer, Genopbygger, giver Strålende hud - (Yon-Ka Paris) (60 min.)
En tilpasset antistress behandling, med optimal lift og op-strammende effekt. Genopbygger, reparerer, giver strålende hud og udligner linjer og furer. Afrens, damp, dybdepeeling, ansigtsmassage, maske, øjen- og ansigtscreme. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
995,-

Basis behandling - (Giver Fugt, Nærer og Beroliger - Tør, Sensitiv, Udpint hud eller Rosasia) - (Yon-Ka Paris) (60 min.)
Få balance i din hud. En Fugtgivende, Nærende, Blødgørende og Beroligende behandling til Alle - og til dig der har Tør, Sensitiv, rødmende/Rosacia eller Hyber Reaktiv hud. For optimal effekt anbefaler vi forløb på 3-5 behandlinger og køb af produkter til daglig hjemmepleje. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
895,-

Teen - (Akne eller uren hud, Renser, Genopbygger, giver Blødhed) - (Yon-Ka Paris) (60 min.)
Behandlingen som renser og balancerer en beskadiget hud med akne, pletter og microcyster. En blid og dybderensende behandling, der udrenser, genopbygger og giver blødhed. Inklusiv gode råd om daglig hjemmepleje. Optimal effekt ved 3-4 behandlinger 1x ugen. Forløb med gode rabatter aftales ved første behandling.
575,-

LED Lysbehandling - Tillægsbehandling (20 min.)
Som tillæg til de fleste behandlinger. Videnskabelige studier har vist at lys i forskellige farver har forskellige effekter på menneskers hud og sind. LED-lys terapi er velegnet til hud-foryngelse, reduktion af rynker og linjer, øge blodgennemstrømningen, fremme heling af sår, lysne pigmentpletter, styrke hudens produktion af collagen og elastin og mindske udvikling af akne.
175,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur - Tillægsbehandling (20 min.)
Tillægsbehandling med fokus på 1 område. F.eks. mørke rande under øjnene, fylde ved kinder, bekymringslinjen, linjer og furer ved mundvige mm. Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen. For optimalt resultat anbefaler vi de første 3-5 behandlinger inden for 1-2 uger og derefter efter behov. For dig der vil undgå Botox og Filler.
175,-

Lash Lift


Lash Lift - Permanent vippebuk inkl. Farve og Keratin pleje (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk Inkl. farve, keratin pleje og hovedbundsmassage mens produkterne arbejder. Får dine egne vipper til at syne markant længere! Keratin pleje genopbygger og styrker håret efter behandling, og derfor mener jeg det er en nødvendighed efter et hvert lash lift. Et lash lift holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min. 4 uger mellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter. Undgå at gøre de ny-liftede vipper våde de næste 24 timer pga keratin pleje.
575,-

2x Lash Lift - Veninde Rabat - Permanent vippebuk inkl. Farv og Keratin (90 min.)
Kom 2 og spar 100,-kr hver! Permanent øjenvippe-buk Inkl. farve, keratin pleje og hovedbundsmassage mens produkterne arbejder. Får dine egne vipper til at syne markant længere! Keratin pleje genopbygger og styrker håret efter behandling, og derfor mener jeg det er en nødvendighed efter et hvert lash lift. Et lash lift holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
950,-

Medicinsk tatovering - Areola


3D brystvorte rekonstruktion (2 bryster) (120 min.)
Prisen er for to behandlinger med 6 uger imellem 2. Behandling laves 6 uger efter.
5000,-

3D brystvorte rekonstruktion (1 bryst) (60 min.)
Prisen er for to behandlinger med 6 uger imellem. 2. Behandling laves 6 uger efter.
3000,-

Ar Behandling


Ar reducerende behandling (30 min.)
Denne behandling reducerer med stor effekt, ar efter operationer, skader eller selvskade. Den er ikke egnet til acne ar. OBS. Prisen kan variere efter størrelsen eller mængden på ar.
700,-

Ar reducerende behandling (i forbindelse med brystborte rekonstruktion) (15 min.)
Denne behandling er perfekt til at forbedre de ar, der måtte være kommet i forbindelse med en brystoperation. Her laves behandlingen i samme omgang som brystvorte tatovering.
500,-

Hårtabsbehandling


Stamcelleaktivering - Lille område (10 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1100,-

Stamcelleaktivering - Mellem område (15 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1450,-

Stamcelleaktivering - Stort område (20 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1800,-

Stamcelleaktivering - Bryn (10 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. For dig der ønsker flere hår i dit bryn. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
750,-

Scalp Micro Pigmentering (180 min.)
Kan kun bookes på tlf 60848471 Prisen er pr. session a 3 timer. Er området større end at det kan klares på 3 timer, deles behandlingen op over flere omgange. Hårpigmentering er et avanceret og revolutionerende behandlingssystem, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår. Små pigmenter injiceres i øverste hudlag i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække. Behandlingen kan også laves hvis du er tyndhåret og ønsker at skjule at hovedbunden ses igennem håret.
3500,-
 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 16:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com