Priser

Book en tid


PriserAnsigtsbehandlinger


Optimizer (35-55) (60 min.)
Optimizer er en antistress behandling, med optimal lift effekt der genopbygger, reparerer, giver strålende hud og udligner linjer og furer.
795,-

Le Grand Classique (Glød) - Yon-Ka (90 min.)
Giver en fantastisk glød til din hud. Le Grand Classique er en omfattende luksus ansigtsbehandling, der vil sikre en ren og perfekt afbalanceret hud fuld af glød. Den opfriskende og afslappende behandling tilpasses og anbefales til alle aldre.
995,-

Anti-Age (50+) - Yon-Ka (60 min.)
Behandlingen som giver spektakulære resultater! Nyd en behandling for at øge din udstråling. Giver en spektakulær anti-age effekt - Lift, fylde, udglatning og udstråling.
995,-

Essential White (Pigmentbehandling) - Yon-Ka (60 min.)
Essential white er fantastisk til udjævning af de pigment-forandringer vi får af sommerens sol og giver også huden en lysende struktur. Både i ansigt og på hænder.
795,-

Hydra - Yon-Ka (60 min.)
En fugtbooster der giver maksimal fugt til dehydreret hud og får din hud i balance igen. Også den perfekte behandling ved årstids-skifte, hvor vejret har indflydelse på vores hud.
795,-

Sensitive - Yon-Ka (60 min.)
En beroligende og blødgørende behandling til sensitiv, rødmende hud som rosacea eller hyber reaktiv hud.
795,-

Detox (25-35) - Yon-Ka (60 min.)
En antioxidantrig og beskyttende ansigtsbehandling, som forhindrer ældning fra udefrakommende forurening og til at opfriske og forny trist og grå hud. Anbefales til ung hud i alderen 25-35, til alle hudtyper der mangler vitalitet, til ujævn hudstruktur, til rygere, samt til hud der ofte er udsat for forurening.
795,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur - Yon-Ka (60 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen.
795,-

Teen (Alle)- Yon-Ka (60 min.)
Behandlingen som renser og balancerer en beskadiget hud med acne, pletter og microcyster. En blid og dybderensende behandling, der udrenser, genopbygger og giver blødhed. Få10 % på forløb + produkt-køb.
575,-

Diamant Slibning (Ansigtspeeling) (60 min.)
Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
795,-

Diamantslibning (Ansigtspeeling) - Tillægsbehandling (15 min.)
En forberedende behandling til dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og som ønsker en diamant slibning inden, så du får mest muligt ud af din efterfølgende behandling. Med diamantslibning og Yon-Ka Paris produkter får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen, og genskaber en fin glød i din hud.
375,-

Krystal massage - Øjne og Læber (60 min.)
Øjen- og Læbe Krystal massage med Aventurine Sticks, minimerer væskeophobninger, udligner linjer og rynker, giver fylde og opstrammer huden, så du får en frisk og sund glød.
795,-

BB glow - Hele ansigtet (75 min.)
Få en smuk hud uden småfejl med glød og ensartet hudtone, vha. serum og BB meso foundation.
1000,-

BB Glow - Hele ansigtet - 2. Eller 3. Behandling (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
800,-

BB Glow - Hele ansigtet - 4. Behandling, eller derover (75 min.)
Inden for 1 mdr. siden sidste behandling
600,-

LED Lysbehandling - Enkeltstående behandling (35 min.)
Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
325,-

LED Lysbehandling - Forløb på 6 behandlinger (35 min.)
Med dette forløb skal du have en behandling 1-2 gange om ugen. Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
1500,-

LED Lysbehandling - Tillægsbehandling (15 min.)
Denne tid er for dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og ønsker en lysbehandling i samme omgang
175,-

Men Intensive - Yon-Ka (60 min.)
Rensende Anti-Aging behandling til en træt, trist, uren eller moden hud, med Yon-Ka fantastiske produkter til mænd. En målrettet ansigtsbehandling der renser og genopbygger og bevarer din hud ungdommelig.
795,-

Men Express - Yon-Ka (30 min.)
Giver en sund glød. Renser og genopbygger. En afslappende behandling med Yon-Ka Men produkter.
495,-

Hud-analyse og Behandling (40 min.)
600,-

Ar Behandling


Konsultation til ar behandling (15 min.)
Her har du mulighed for at komme ind og snakke med Sussi for at høre hvad der kan gøres ved netop dine ar. Det er ikke nødvendigt med denne konsultation, så det er kun for dig der føler behov for en samtale først.

Ar reducerende behandling (30 min.)
Denne behandling reducerer med stor effekt, ar efter operationer, skader eller selvskade. Den er ikke egnet til acne ar. OBS. Prisen kan variere efter størrelsen eller mængden på ar.
700,-

Ar reducerende behandling (i forbindelse med brystborte rekonstruktion) (15 min.)
Denne behandling er perfekt til at forbedre de ar, der måtte være kommet i forbindelse med en brystoperation. Her laves behandlingen i samme omgang som brystvorte tatovering.
500,-

Hårtabsbehandling


Forundersøgelse til Hårtabsbehandling (15 min.)
Hårtabsbehandling af hovedbund eller skæg kræver en forudgående konsultation. Du skal defor booke denne tid hvis du ønsker en behandling.

Stamcelleaktivering - Lille område (10 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1100,-

Stamcelleaktivering - Mellem område (20 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1450,-

Stamcelleaktivering - Stort område (30 min.)
For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed. Det er ikke muligt at booke denne behandling online, da det kræver en forudgående konsultation.
1800,-

Stamcelleaktivering - Bryn (15 min.)
For dig der ønsker flere hår i dit bryn. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepjele er en nødvendighed.
750,-

Scalp Micro Pigmentering (180 min.)
Kan kun bookes på tlf 60848471 Prisen er pr. session a 3 timer. Er området større end at det kan klares på 3 timer, deles behandlingen op over flere omgange. Hårpigmentering er et avanceret og revolutionerende behandlingssystem, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår. Små pigmenter injiceres i øverste hudlag i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække. Behandlingen kan også laves hvis du er tyndhåret og ønsker at skjule at hovedbunden ses igennem håret.
5000,-

Konsultation til Permanent Makeup


Konsultation til Permanent Makeup (15 min.)
Bookes KUN hvis du er i tvivl om du ønsker permanent makeup og du har brug for at stille spørgsmål direkte til mig, i stedet for over telefonen, eller har gammel permanent makeup som du ønsker jeg skal se først. Enhver behandling starter ALTID med en konsultation og vejledning inden den påbegyndes.

Permanent Makeup - Bryn


Powder Brows 1. Behandling (hos os) (120 min.)
OBS: Husk at booke din til til touch up med det samme, da jeg har en meget fyldt kalender! Den skal ligge 6-8 uger efter din første behandling. Powder brows er en blød skygge i brynet, der giver et fuldendt look. Kan både laves meget naturligt eller mere markeret, alt efter ønske. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Nano Hairstrokes 1. Behandling (hos os) (120 min.)
Kan ikke bookes online, da behandlingen ikke egner sig til alle. Book powder brows og skriv i kommentarfeltet hvis du ønsker denne behandling. Hårstrå lavet med maskine. Denne behandling egner sig til flere hudtyper end microblading. Udtrukket vil blive blødere.
3000,-

Microblading Hairstrokes 1. Behandling (hos os) (90 min.)
Kan ikke bookes online, da behandlingen ikke egner sig til alle. Book powder brows og skriv i kommentarfeltet hvis du ønsker denne behandling. Husk at booke din til til touch up med det samme, da jeg har en meget fyldt kalender! Den skal ligge 6-8 uger efter din første behandling. Microblading er til dig der ønsker flotte og naturlige bryn med hårstrå metoden. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

Hybrid Brows 1. Behandling (hos os) (120 min.)
Kan ikke bookes online, da behandlingen ikke egner sig til alle. Book powder brows og skriv i kommentarfeltet hvis du ønsker denne behandling. OBS: Husk at booke din til til touch up med det samme, da jeg har en meget fyldt kalender! Den skal ligge 6-8 uger efter din første behandling. Hybrid brows er en kombination af microblading eller nano hairstrokes og powder brows skygge
3000,-

Bryn Touch Up (2. Behandling) (120 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
2000,-

Bryn Touch Up (3. eller 4. Behandling) (60 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS! Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Bryn Finjustering (efter touchups) (30 min.)
Denne behandling er KUN TIL SMÅ RETTELSER max 8 uger efter 2. behandling, lavet hos os. (Ikke hvis brynet mangler mere farve)
1000,-

Bryn Color Boost (årlig genopfriskning) (120 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET HOS OS! Et color boost er en årlig genopfriskning og vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. Ellers startes der forfra, prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up.
2500,-

Permanent Makeup - Læber


Nano Lips (180 min.)
Classiske læber med en skarp afgrænsning. VIGTIGT: læs om forberedelse af dine læber på hjemmesiden så dine læber er klar til behandlingen når du kommer!
3000,-

Contourless Lips (180 min.)
VIGTIGT: læs om forberedelse af dine læber på hjemmesiden så dine læber er klar til behandlingen når du kommer! Den ultra naturlige metode til dig der ikke ønsker en stor forskel, men blot ønsker at få tilført lidt ekstra farve til dine farveløse læber. Her laves der en let læbekontur, og det er ikke muligt at ændre på den nuværende læbekant eller amorbue. Du opnår en ”lipsgloss” effekt og teknikken egner sig bedst, til læber der fra naturens side har lidt fylde og er relative symmetriske.
3000,-

Lips Touch Up (2. eller 3. Behandling) (150 min.)
BOOKES KUN MELLEM 6.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
2000,-

Lips Finjustering (efter touchups) (60 min.)
Denne behandling er kun til små rettelser max 8 uger efter 2. behandling lavet hos os. VIGTIGT: Skal der laves mere end små rettelser, f.eks. gives kraftigere farve, skal der bookes en “2. Behandling” i stedet.
1000,-

Lips Color Boost (genopfriskning en gang hver 2. år ca.) (180 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE LÆBER ER LAVET HOS OS! Til dig der allerede har fået lavet læbepigmentering med minimum én touch up. Som ønsker farven genopfrisket.
2500,-

Permanent Makeup - Eyeliner


Vippefortætning (90 min.)
Kun øvre! Ved vippefortætning laves en tynd liner mellem vippehårene. Det får dine vipper til at syne mere markerede og rammer øjet fint ind, uden det ligner makeup.
2000,-

Vippefortætning - Touch Up (2. eller 3. Behandling) (90 min.)
BOOKES KUN MELLEM 4.-8. UGE EFTER SIDSTE BEHANDLING LAVET HOS OS. Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost.
1500,-

Vippefortætning - Color Boost (genopfriskning) (90 min.)
For dig der allerede har fået lavet vippefortætning hos os, og ønsker at få frisket farven op (Ca. en gang årligt)
1800,-

Permanent Makeup - Skønhedsplet


Skønhedsplet(ter) (30 min.)
Få lavet en eller flere skønhedspletter med semipermanent makeup. Prisen er den samme uanset antal skønhedspletter. (På samme person)
500,-

Medicinsk tatovering


3D brystvorte rekonstruktion (2 bryster) (180 min.)
Prisen er for to behandlinger. 2. Behandling laves 6 uger efter.
7000,-

3D brystvorte rekonstruktion (1 bryst) (150 min.)
Prisen er for to behandlinger. 2. Behandling laves 6 uger efter.
5000,-

Fedtfrysning


Fedtfrysning 1 håndtag eller dobbelthagen (70 min.)
FÅ 3. BEHANDLING GRATIS MED ET KLIPPEKORT À 3 BEHANDLINGER TIL 2000 kr. Dette kan f.eks. være vores store håndtag til mavedellen eller det helt lille håndtag til dobbelthagen.
1000,-

Fedtfrysning 2 håndtag (70 min.)
FÅ 3. BEHANDLING GRATIS MED ET KLIPPEKORT À 3 BEHANDLINGER TIL 4000 KR. Dette kan være side dellerne, mormor armene, ridelårene, inderlårene, bh dellerne osv.
2000,-

Fedtfrysning 3 håndtag (70 min.)
FÅ 3. BEHANDLING GRATIS MED ET KLIPPEKORT À 3 BEHANDLINGER TIL 5600 KR. Dette kan være en kombination af f.esk maven og lårene.
2800,-

Fedtfrysning 4 håndtag (70 min.)
FÅ 3. BEHANDLING GRATIS MED ET KLIPPEKORT À 3 BEHANDLINGER TIL 6800 KR. Dette kan være en kombination af f.eks side dellerne og armene.
3400,-

Eyelash Extensions


Single Lashes (Laser Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Classic Single er 1:1 vipper med (Laser Lashes). De har en dyb sort farve, er bløde og fleksible. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
750,-

Single Lashes (Laser Lashes) - Opfyldninger (90 min.)
Opfyldning: lille 499,-, stor 599,-. Det er altid behandlerens vurdering om det er en stor eller lille opfyldning.
499,-

De Luxe Single (Super Flat Lashes) - Nyt sæt (120 min.)
Super Flat Lashes er ekstremt lette, bløde, fleksible, og skånsomme, og giver et mere fyldigt look. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup!
800,-

De Luxe Single (Super Flat Lashes) - Opfyldninger (90 min.)
De Luxe - Single (Super Flat Lashes) Opfyldninger: lille: 549,- stor.: 649,- Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
549,-

Hybrid Lashes - (Laser Lashes + 3D/5D) - Nyt sæt (150 min.)
Hybrid Lashes giver et mere fyldigt look. En kombination med 1:1 Laser Lashes og Premade 3D/5D W-Lashes/Wolume. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
950,-

Hybrid Lashes - (Laser Lashes + 3D/5D) - Opfyldninger (120 min.)
Hybrid Lashes Opfyldninger: lille: 699,-, stor.: 799,-. Mød op uden kontaktlinser og uden makeup! Må først laves 4 uger efter et Last Lift.
699,-

Removal Eyelash Extensions (30 min.)
Få fjernet dine vipper professionelt, så du ikke skader dine egne vipper. Nye Eyelash Extensions kan tidligst komme på 24 timer efter denne behandling. Er du kunde i forvejen er det gratis!
150,-

Vipper


Lash Lift (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Inkl. Keratin vippepleje der genopbygger og styrker håret efter behandling. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog ny behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger imellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
425,-

Lash Lift + Farv (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Inkl. Keratin vippepleje, der genopbygger og styrker håret efter behandling. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Efterfølgende farvning af vipper. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
475,-

2 x Lash Lift + Farv - Veninde Rabat (90 min.)
Hvis I er 2, skal I booke denne fælles behandling. 1. behandling er præcis på bookingtidspunktet, og 2. behandling præcis 60 min. efter (så der er tid til rengøring også).
750,-

Farv af vipper (30 min.)
Inkl. Keratin vippepleje, der genopbygger og styrker håret efter behandling.
125,-

Bryn Styling


Ret & Farv af Bryn Deluxe (45 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks og farves med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område og farver huden i 5 dage og hårene 4 uger.
250,-

Farv af Bryn Deluxe (30 min.)
Her farves brynet med luksus brynfarve af ny generation, der påføres nøje inden for det opmålte område, og holder farven på huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger.
130,-

Farv af Bryn & Vipper (45 min.)
Her farves både bryn og vipper
255,-

Ret af Bryn (30 min.)
Her rettes brynet til med pincet og saks.
145,-

Brow Lift (Lamination) (75 min.)
Ved denne behandling vil dine egne hår blive “tæmmet” til at sidde i en mere opadgående og fordelagtig retning, samt farvet med luksus brynfarve af ny generation, der farver huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger, trimmet og plukket. Her får du mest muligt ud af dine egne bryn, i form af mere fylde, form og naturligt løft.
450,-

Brow Henna (45 min.)
Brow Henna er en behandling der farver dine brynhår (uden røde pigmenter), men udøver det, farver den også huden. Dermed kan du få perfekte bryn med makeup look. farven på huden holder i ca. en uge, og på brynhårene i ca. 6 uger.
450,-

Brow Henna & Brow Lift (90 min.)
Den ultimative Bryn styling behandling! Denne behandling skal du vælge hvis du både ønsker Brow Henna og Brow Lift. Du sparer her 150,-
750,-

Removal Non-Laser (permanent makeup/tattoos)


Fjernelse af bryn (90 min.)
600,-

Fjernelse af tatovering (120 min.)
Mindre tatoveringer. Prisen er en ca. pris, da den afhænger af størrelsen på tatoveringen.
750,-

Fjernelse af læber (90 min.)
600,-

Huller i Ørerne


Huller i ørerne max 2 (15 min.)
Ønsker du at få lavet ét hul eller to huller i ørerne, er det denne tid du skal booke. Prisen er 199,- for ét hul og 349,- for to huller. (Ønsker du flere end to, skal du booke den tid der hedder 2+) Her laves huller i ørerne med pistol.
199,-

Huller i ørerne 2+ (20 min.)
Denne tid er for dig der ønsker MERE end to huller i ørerne. Prisen er 349,- pr. sæt og 199,- pr. enkelt. Laves med pistol og kan derfor ikke placeres alle steder.
349,-

Tatovering


Nano tattoo - Fineline/dotwork (180 min.)
Fin og meget tyndt tegnet med nano nål. Kun efter aftale!

Hårfjerning


Voks Næsebor (15 min.)
100,-

Voks Armhuler (15 min.)
OBS. Hårene skal være 0,5 cm lange
150,-
 
Åbningstider


 
Mandag 12:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk