Priser

Book en tid


PriserGratis Konsultationer


Konsultation til EMSeat - Bækkenbunds behandling (15 min.)
Snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Her kan vi også læggen en plan for dig.

Konsultation til Fedtfrysning (20 min.)
Her får du en grundig vejledning i hvad vi bedst kan gøre for at hjælpe dig. Vi vil sammen lægge en plan for hvordan vi bedst muligt når i mål, med et skræddersyet forløb.

Konsultation til EM BodySculpt (Muskelopbygning) (15 min.)
Book denne tid telefonisk

Konsultation til Fractional Microneedling (30 min.)
Behandlingen er velegnet til: Slap og tør hud, Akne-ar, Strækmærker, Pigmentforandringer, Solskadet hud, Rygerhud, Rynker og linjeforandring, Store porer, Fedtet og uren hud. Ved at prikke i hudens overflade med små nåle frigives der naturlige væksthormoner, som booster collagen-produktionen og dermed hud-fornyelsen. Denne proces er med til at give dig en sundere, mere ensartet, finere og blødere hud.

Konsultation til Permanent Makeup (15 min.)
Du skal ringe hvis du har brug for at booke en konsultation. Det er ikke nødvendigt med en forudgående konsultation inden en behandling, da vi altid sankker sammen inden behandlingen starter. Men hvis du har gammel pmu fra anden behandler, så SKAL du komme ind til konsultation først. Jeg skal se det før jeg kan svare på om det er noget jeg kan arbejde ovenpå. Det er utrolig vigtigt!

Konsultation og Forundersøgelse til Hårtabsbehandling (15 min.)
Hårtabsbehandling af hovedbund eller skæg kræver en forudgående konsultation. Du skal defor booke denne tid hvis du ønsker en behandling.

Konsultation til Ar Reducerende Behandling (15 min.)
Her vurderer vi om dit/dine ar egner sig til behandling, og lægger en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Konsultation til Medicisnk tatovering (brystvorter) (15 min.)
Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for at hjælpe dig, samt lægge en plan for dit forløb, så book denne tid.

EMSeat - Bækkenbunds behandling


EMSeat - 1 Behandling (40 min.)
Du skal bare have løst tøj på som ikke er for tykt, så skal du ikke have tøjet af. Tilkøb af forløb aftales ved 1. behandling
995,-

EMSeat - Pakkeløsning med 6 Behandlinger (40 min.)
Book venligst første tid, videre forløb aftales i forbindelse med 1. behandling. For bedste resultat anbefales 2 behandlinger om ugen. Du skal bare have løst tøj på som ikke er for tykt, så skal du ikke have tøjet af.
4975,-

Fedtfrysning


Fedtfrysning Hage (30 min.)
Behandlingen foregår i siddende stilling. Tilkøb af forløb aftales ifm. 1. behandling.
995,-

Fedtfrysning 1 område (inkl. konsultation) (75 min.)
Kan f.eks. være mave, lår, arme, ryg osv. (max 2 påsætninger). Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Tilkøb af forløb aftales ifm. 1. behandling.
2995,-

Fedtfrysning 2 områder samtidig (inkl. konsultation) (90 min.)
Kan f.eks. være øvre og nedre del af maven, maven + sidedeller, eller 2 på rygdeller + 2 på baglår. Eller andre kombinationer. 3-4 påsæt og altid på samme side af kroppen. Behandlingen afsluttes altid med Ultralydsbehandling for ekstra fedtforbrænding og hurtigere målbar effekt. Tilkøb af forløb aftales ifm. 1. behandling.
5495,-

Fedtfrysning - Pakkeløsning med 4 Behandlinger (1 område) (75 min.)
Din behandler booker dine efterfølgende tider ved din 1. behandling.
9995,-

Fedtfrysning - Pakkeløsning med 4 Behandlinger (2 områder) (90 min.)
Din behandler booker dine efterfølgende tider ved din 1. behandling.
17995,-

EM BodySculpt (Muskelopbygning)


EM BodySculpt - 1 Behandling (40 min.)
Opbygge muskler som sixpack, biceps, triceps, splittede mavemuskler, opstram af mormor-arme, baller, balleløft eller lår. Tilkøb af forløb aftales ifm. 1. behandling.
1695,-

EM BodySculpt - Pakkeløsning med 6 Behandlinger (40 min.)
Book venligst første tid, videre forløb aftales i forbindelse med 1. behandling. For bedste resultat anbefales 2 behandlinger om ugen. Opbygge muskler som sixpack, biceps, triceps, splittede mavemuskler, opstram af mormor-arme, baller, balleløft eller lår
7595,-

Ansigtsbehandlinger hos Gitta


Mænd Intensive - Dybderens, Anti-age, Energi og Afstress (60 min.)
Til træt, udkørt, aldrende hud. Rens, dybdepeeling (fjerner urenheder i dybden) fugtserum, afstressende maske, øjencreme (poser, mørke eller røde rande under øjne), ansigtsmassage med tilpasset creme, Når som helst eller som rutinepleje 1gang om måneden
995,-

Mænd express - Glød og Afstress (30 min.)
Til dig, der altid er på farten. Rens, mild peeling, nærende serum, quick-maske, ansigtsmassage med tilpasset creme. Når som helst, eller som rutinepleje en gang om måneden.
575,-

Fractional Microneedling (90 min.)
Behandlingen er velegnet til Slap og Tør hud, Akne-Ar, Strækmærker, Pigmentforandringer, Solskadet hud, Rygerhud, Rynker og Linjeforandringer, Store porer, Fedtet og Uren hud. Ved at prikke i hudens overflade med små nåle frigives der naturlige væksthormoner, som booster collagen-produktionen og dermed hud-fornyelsen. Denne proces er med til at give dig en mere ensartet, sundere, finere og blødere hud. Ønskes synlige og holdbare resultater, er det nødvendigt at indgå i et kur-forløb bestående af 3-6 behandlinger med 3-4 ugers interval. Der gives 15% på forløb på min. 3 behandlinger. Derudover anbefaler vi til efterfølgende daglig hjemmepleje at anvende vores fantastiske Osmosis produkter for optimal regenerering og pleje af huden.
1495,-

Diamantslibning - (Ansigtspeeling - Yon-Ka) (60 min.)
Med diamantslibning får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
1095,-

BB glow - Hele ansigtet (75 min.)
Få en smuk ensartet og strålende hud uden småfejl og fuld af glød vha. serum og BB Meso Foundation. Behandlingen er en fugtgivende og nærende ikke blivende foundation, der blidt bliver indarbejdet i huden ved hjælp af nano teknikken, hvor vi kun forsigtigt skubber foundationen ned i det øverste hudlag. Vi anbefaler 4-6 behandlinger for optimal effekt. Herefter kan det holde i op til 4-9 måneder. Tilbud gives på forløb.
1295,-

Pigmentbehandling (Yon-Ka) (75 min.)
Behandlingen er fantastisk til udjævning af de pigment-forandringer vi får af sommerens sol og giver også huden en lysende struktur. Både i ansigt og på hænder. For optimalt resultat anbefaler vi 3-5 behandlinger og køb af produkter til daglig brug hjemme. Behandlingen inkluderer 15 min. LED-lysterapi.
1095,-

Luksus - Dybderens og Glød (Alle - Yon-Ka) (90 min.)
Giver en fantastisk glød til din hud. En omfattende luksus ansigtsbehandling, der vil sikre en ren og perfekt afbalanceret hud fuld af glød + håndmassage. Den opfriskende og afslappende behandling tilpasses og anbefales til alle aldre.
1095,-

Eksklusiv Opstram og Lift (Anti-Age 50+ - Yon-Ka) (60 min.)
En Anti-Age behandling der opstrammer, løfter, udglatter, giver fylde og udstråling. Behandlingen der giver spektakulære resultater! Med bio-cellulose maske, eksklusive teknikker og håndmassage. Nyd denne behandling for at øge din udstråling.
1095,-

Opstram, Lift og Antistress (35-55 - Yon-Ka) (60 min.)
En antistress behandling, med optimal lift og op-strammende effekt. Genopbygger, reparerer, giver strålende hud og udligner linjer og furer. Afrens, damp, dybdepeeling, ansigtsmassage, maske, øjen- og ansigtscreme.
995,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur (Reducer linjer og få fylde - Yon-Ka) (60 min.)
Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen. For optimalt resultat anbefaler vi de første 3-5 behandlinger inden for 1-2 uger og derefter efter behov. For dig der vil undgå Botox og Filler.
895,-

Detox (25-35 - Yon-Ka) (60 min.)
En antioxidantrig og beskyttende ansigtsbehandling, som forhindrer ældning fra udefrakommende forurening og til at opfriske og forny trist og grå hud. Anbefales til ung hud i alderen 25-35, til alle hudtyper der mangler vitalitet, til ujævn hudstruktur, til rygere, samt til hud der ofte er udsat for forurening.
895,-

Fugtbooster (Alle - Yon-Ka) (60 min.)
Behandlingen der giver maksimal fugt til dehydreret hud og får din hud i balance igen. Også den perfekte behandling ved årstids-skifte, hvor vejret har indflydelse på vores hud.
895,-

Rosacia og Sensitiv (Yon-Ka) (60 min.)
Få balance i din hud. En beroligende og blødgørende behandling til sensitiv, rødmende hud som rosacia eller hyber reaktiv hud. For optimal effekt anbefaler vi forløb på 3-5 behandlinger og køb af tilpassede produkter.
895,-

Akne og uren hud - (Teen + Alle - Yon-Ka) (45 min.)
Behandlingen som renser og balancerer en beskadiget hud med akne, pletter og microcyster. En blid og dybderensende behandling, der udrenser, genopbygger og giver blødhed. Inklusiv gode råd om daglig hjemmepleje. Få10 % på 3 behandlinger eller 20% på 5 behandlinger
575,-

LED Lysbehandling - Enkeltstående behandling (35 min.)
Videnskabelige studier har vist at lys i forskellige farver har forskellige effekter på menneskers hud og sind. LED-lys terapi er velegnet til hud-foryngelse, reduktion af rynker og linjer, øge blodgennemstrømningen, fremme heling af sår, lysne pigmentpletter, styrke hudens produktion af collagen og elastin og mindske udvikling af akne. Behandlingen indeholder afrensning, 20 min. lysbehandling og afsluttende creme.
325,-

LED Lysbehandling - Forløb på 6 behandlinger (35 min.)
Med dette forløb skal du have en behandling 1-2 gange om ugen. Afrensning, 20 min. lysbehandling, afsluttende cremer.
1500,-

Ansigtsbehandlinger hos Mette


Dybderens - Schrammek (60 min.)
Dybderens med Dr. Med. Christine Schrammek produkter, reducerer talgproduktionen, fjerner betændelsestilstande i huden, normaliserer hudens barriere og opretholder hudens fugtindhold. Ideel til dig med uren hud.
595,-

Hydrating - Schrammek (60 min.)
Intensiv fugtgivende og forfriskende behandling til den tørre og stramme hud. Tørhedslinjer reduceres og huden føles smidig og glat efter behandlingen. I denne behandling med produkter fra Dr. Med. Christine Schrammek indebærer afrensning,, peeling, fugt ampul, fugtmaske samt afsluttende creme.
595,-

Anti stress - Sensitive - Schrammek (75 min.)
Komplet anti-stress behandling, som styrker tør og irriteret hud. Mindsker rødme og irritation i huden. Genopbygger modstandsdygtigheden i huden.
695,-

Mela White - Pigmentering - Schrammek (75 min.)
Med Mela White behandlingen, mindskes hyperpigmenteringen i huden og samtidig stimulerer cellernes regenerering . Du får en mere ensartet og klar hud.
895,-

Japansk Lifting (45 min.)
Japansk løfting er en afslappende ansigtsbehandling. Metoden strammer musklerne op, øger blodcirkulationen, giver ny glød og mindsker rynker, fine linjer og væskeophobninger og hævelser omkring øjne. Behandlingen er en kombination af ansitgszoneterapi, lymfedrænage og bindevævsmassage som virker regenererende på celler og muskler.
595,-

Green Peel - Classic (90 min.)
Green peel - Classic der den mest dybdegående Green Peel behandling.
2495,-

Green Peel - Efterbehandling (60 min.)
Denne behandling er til dig der har fået Green Peel Classic, Behandlingen udføres på 5 dagen som afsluttende behandling. Behandlingen betaling er en del af Green Peel Classic og skal derfor kun bookes i forbindelse med den

Green Peel - Fresh up (45 min.)
Urte peeling som giver øjeblikkelig glød, udglatning af fine linjer samt masser af fugt
695,-

Lifting Gua Sha (60 min.)
Lifting Gua Sha er en afslappende ansigtsbehandling. Metoden strammer musklerne op, øger blodcirkulationen, giver ny glød og mindsker rynker, fine linjer og væskeophobninger og hævelser omkring øjne. Behandlingen starter med en beroligende lymfedrænage, nemlig Gua sha, her føres Rosakvarts sten blidt hen over ansigt og hals, som sender blide vibrationer og regenererer celler og muskler. Her efter bruges silikonecupper til øgning af blodgennemstrømningen i muskler og væv, tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Behandlingen afsluttes med Japansk lifting.
899,-

Gua Sha cupping (45 min.)
Gua Sha cupping er en anti age ansigtsbehandling der udføres med Rosakvarts sten og små sugekopper der går ind og løfter huden, samt sætter gang i blodcirkulationen og dræner væskeophobninger. Resultatet er en frisk hud, med linjer og rynker der er reduceret og en dejlig frisk glød.
450,-

Green peel - Energy (45 min.)
En fantastisk resultatorienteret behandling. Din hud vil få fornyet energi, glød og friskhed. Behandlingen forbedre hudens blodcirkulation og vil blive udført i både ansigt, hals og decolte. Der kan forekomme lettere afskalning.
1195,-

Green Peel - Peel4Beauty (30 min.)
Den mindste Green Peel behandling der giver dig øjeblikkelig fugt samt en dejlig glød
479,-

Ar Behandling


Ar reducerende behandling (15 min.)
Denne behandling reducerer med stor effekt, ar efter operationer, skader eller selvskade. Den er ikke egnet til acne ar. OBS. Prisen kan variere efter størrelsen eller mængden på ar.
700,-

Ar reducerende behandling (i forbindelse med brystborte rekonstruktion) (15 min.)
Denne behandling er perfekt til at forbedre de ar, der måtte være kommet i forbindelse med en brystoperation. Her laves behandlingen i samme omgang som brystvorte tatovering.
500,-

Spray Tan


Spray Tan - Hel krop inkl. ansigt (15 min.)
OBS: Du skal komme forberedt til din behandling for det bedste resultat: -UDEN MAKEUP -UDEN CREME på kroppen -UDEN DEODORANT. -Det er også en god ide at have peelet huden på hele kroppen dagen inden, da farven vil sætter sig flottere. En sund måde at holde din hud flot, solbrun og lækker! Vi bruger produktet Thats So så du bliver naturlig brun, uden at det hverken lugter dårligt eller ser orange ud, da den fremhæver din egen hudtone. Efter kun én behandling vil du opnå en farve, som havde du været en tur sydpå! Farven holder i 7-10 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig. DU FÅR HVER 6. SPAY TAN HOS OS, GRATIS!
275,-

Mani/Pedicure


Pedicure (60 min.)
Lad dine trætte fødder få en pause. Med en dejlig afslappende pedicure, får du fodbad, peeling fjernelse af hård hud, klippet negle, skubbet og klippet neglebånd samt en afslappende fodmassage. Behandlingen varer 45-60 minutter. Ønskes Gellak kan dette tilkøbes for 160 kr.
499,-

Manicure (30 min.)
Slip hænderne fri i et lækkert håndbad, efterfølgende bliver både negle og neglebånd ordnet. Behandlingen afsluttes med negleolie og creme med en let håndmassage
350,-

Negle


Negle Forlængelse (75 min.)
Forlængelse af negle med gele
685,-

Bio Sculpture Gel (30 min.)
Bio Sculpture er et grønt tænkende produkt. Udviklet med omtanke for miljøet. Denne behandling bookes hvis du ikke har noget på i forvejen
415,-

Bio Sculpture Gel inkl. aftagning (45 min.)
Denne behandling bookes hvis du har produkt på i forvejen som skal aftages.
445,-

Forstærkning inkl. farve og aftagning (75 min.)
Forstærkning af neglene inkl. farvet gel polish og aftagning af produkt
510,-

Forstærkning inkl. farve (60 min.)
Denne vælges hvis du ikke har noget produkt på i forvejen
495,-

Gellak - Hænder (30 min.)
Gellak er en holdbar gelelak der hærder i LED lampe. Lakken er derfor tør når du forlader klinikken, med en holdbarhed på 3 uger
410,-

Gellak - Hænder inkl. aftagning (45 min.)
Her fjernes den gamle Gellak og der bliver lagt noget nyt på, uden ekstra betaling for aftagning
410,-

Gellak - Hænder Fransk (30 min.)
Gellak med fransk kant giver et naturligt rent look
425,-

Gellak - Hænder Fransk inkl. aftagning (45 min.)
Her fjernes gammel Gellak og der bliver lagt nyt på med fransk kant
425,-

Gellak - Fødder (30 min.)
Få flotte fødder med Gellak der har en holdbarhed på 4-6 uger, da negle på fødderne ikke vokser så hurtigt som på hænderne
420,-

Gellak - Fødder inkl. aftagning (30 min.)
Få taget det gamle Gellak af og få lagt en ny farve på
420,-

Gellak - Fødder Fransk (30 min.)
Også på fødderne kan man få lavet en lille hvid kant der giver fødderne et naturlig rent look
425,-

Gellak - Fødder Fransk, inkl. aftagning (30 min.)
425,-

Aftagning af Gellak (30 min.)
Ønsker du kun af få aftaget din Gellak og ikke få noget nyt på skal du vælge denne behandling. Der følger en mini manicure med, hvor neglebånd skubbes og fjernes, negle bliver filet til og poleres til sidst.
250,-

Reperation af en negl (15 min.)
Har du ved et uheld slået et stykke af din Gellak eller andet, kan dette sagtens fikses
40,-

Gellak - Hænder+Fødder (60 min.)
Opnå rabat og få lavet både hænder og fødder på samme tid. Behandlingen er både til hvis du ikke har noget på, men også hvis du har
750,-

Hårtabsbehandling


Stamcelleaktivering - Lille område (10 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1100,-

Stamcelleaktivering - Mellem område (15 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1450,-

Stamcelleaktivering - Stort område (20 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. Det booker du ved at ringe til klinikken. For dig der ønsker flere hår i hovedbunden eller mere skægvækst. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
1800,-

Stamcelleaktivering - Bryn (10 min.)
OBS. Forudgående konsultation er et krav, inden du booker til behandling. For dig der ønsker flere hår i dit bryn. Ved denne behandling aktiverer vi dine stamceller i hårsækkene, så de igen danner vækst. OBS hjemmepleje er en nødvendighed og tilkøbes i klinikken.
750,-

Scalp Micro Pigmentering (180 min.)
Kan kun bookes på tlf 60848471 Prisen er pr. session a 3 timer. Er området større end at det kan klares på 3 timer, deles behandlingen op over flere omgange. Hårpigmentering er et avanceret og revolutionerende behandlingssystem, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår. Små pigmenter injiceres i øverste hudlag i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække. Behandlingen kan også laves hvis du er tyndhåret og ønsker at skjule at hovedbunden ses igennem håret.
4500,-

Permanent Makeup - Bryn


1. behandling bryn - NY KUNDE (*prisstigning pr. 1/2 2023) (120 min.)
OBS: Permanent makeup laves over minimum 2 behandlinger, med 4-8 uger imellem. Derfor skal du booke din tid til 2. behandling med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Dette er meget vigtigt. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 3500,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris) HAR DU PMU FRA ANDEN BEHANDLER (også selvom det er mange år gammelt og aftaget) Så SKAL du booke en konsultation før du booker en tid til behandling! Jeg skal se om det er noget jeg kan arbejde ovenpå. Det er det desværre ikke altid. JEG TILBYDER alle metoder i bryn: Powder brows, ombré brows, pixel brows, microblading, nano hairstrokes, soft shading, shaded hairstrokes osv. BARE ROLIG, du behøver bestemt ikke at have styr på alle disse betegnelser. Den store forskel er bare om du ønsker noget der ligner hårstrå eller om du ønsker en skygge i brynet. Begge dele kan laves super naturligt! Hvilken metode du skal have, er noget vi sammen finder uf af, når du kommer til din behandling. Din hudtype har stor betydning. Ved første behandling laves en nøje opmåling af brynet, samt afstemning af ønske til form og farve, inden behandlingen udføres. Der skal påregnes1-2 touchups før et endeligt resultat er opnået.
3000,-

2. behandling bryn - TOUCH UP (max 8 uger efter 1. beh.) (90 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost i stedet. Denne skal du booke uanset hvilken metode du har fået lavet. Her færdiggøres dine bryn. De vil have brug for en del mere pigment. Behandlingen er den samme som første gang.
2000,-

3. behandling bryn - EKSTRA TOUCH UP (max 8 uger efter 2. beh.) (*prisstigning pr. 1/2 2023) (30 min.)
Hvis der er gået mellem 8-10 uger efter sidste behandling er prisen 1000 kr. (uanset grunden) Er der gået mere end 10 uger skal du booke et colorboost i stedet. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg ønsker ikke at overpigmentere. Her gives lidt ekstra pigment, hvis kroppen har afstødt for meget, eller hvis der måtte være nogle ujævnheder. Her laves ikke ændringer i formen! Hvis det ønskes, skal der bookes et Colorboost. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 750,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
500,-

Vedligeholdelse bryn - COLOR BOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (60 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE BRYN ER LAVET AF MIG! Er du ny kunde hos mig, skal du booke en 1. behandling. Denne tid booke uanset hvilken metode du har fået lavet. Et color boost er en årlig genopfriskning/vedligeholdelse af dine bryn. Det er kundens eget ansvar at booke et color boost, mens der stadig er pigment i huden. (Ellers startes der forfra, hvor prisen vil være som en ny behandling og der skal påregnes en touch up igen.) Men om der går 1, 2 eller 3 år betyder ikke noget for mig. Så længe man stadig kan se formen på brynene, så er der nok pigment til at vi kan genopfriske dem.
2500,-

Permanent Makeup - Læber


1. behandling læber - NY KUNDE (*prisstigning pr. 1/2 2023) (120 min.)
OBS: Husk at booke din tid til touch up med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Den SKAL ligge 4-8 uger efter din første behandling. VIGTIGT: Har du haft forkølelsessår bare en enkelt gang i dit liv, så skal du et par dage inden behandlingen, påbegynde en pillekur mod herpes. Kontakt derfor din læge i god tid. Dine læber må ikke være tørre, sprukne eller have andre former for sår, ved behandlingen. Fugt læberne godt i ugen op til behandlingen, for at undgå tørhed. Permanent makeup på læberne kan laves helt nude og naturligt, men også med kraftig farve. Vi kan lave lige hvad du ønsker. Læbekanten kan tegnes skarpt op (ikke en lipliner som i 90erne) så der kommer en tydelig afgrænsning på læben. Men man kan også lave en helt soft overgang. Igen - valget er dit. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 3500,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
3000,-

2. behandling læber - TOUCH UP (max 8 uger efter 1. behandling) (120 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Her færdiggøres dine læber. Behandlingen vil være den sammen som første gang. Vi kan sagtens ændre i farven her, hvis tonen ikke er som forventet.
2000,-

3. behandling læber - EKSTRA TOUCH UP (max 8 uger efter 2. behandling) (*prisstigning pr. 1/2 2023) (90 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg ønsker ikke at overpigmentere. Her gives lidt eksta pigment, hvis kroppen har afstødt mere end forventet. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 750,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
500,-

Vedligeholdelse læber - COLOR BOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (120 min.)
DENNE BEHANDLING KAN KUN BOOKES HVIS DINE LÆBER ER LAVET HOS OS! Ellers skal du booke en 1. behandling. Til dig der allerede har fået lavet læbepigmentering. Som ønsker farven genopfrisket.
2500,-

Permanent Makeup - Eyeliner


Foxy eyliner 1. behandling (*prisstigning pr. 1/2 2023) (150 min.)
Eyeliner med tonet overgang. Giver et lettere udtryk til øjet end en klassisk eyeliner. Her vil vi altid prøve at løfte øjet. Derfor tilpasses formen og størrelsen efter hver enkelt. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 3500,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
3000,-

Foxy eyeliner 2. behandling (120 min.)
2000,-

1. Vippefortætning - NY KUNDE (kun øvre) (*prisstigning pr. 1/2 2023) (90 min.)
OBS: Husk at booke din tid til touch up med det samme, da det ellers ikke er sikkert at vi kan finde en tid inden for 8 uger. Den SKAL ligge 4-8 uger efter din første behandling. Ved vippefortætning laves en tynd liner mellem vippehårene. Det får dine vipper til at syne tættere, mørkere og mere markerede og rammer øjet fint ind, uden det ligner makeup. Dette er ikke en eyeliner som når man lægger makeup. Den kommer ikke op på øjenlåget og der laves ingen vinge. VIGTIGT: Du må IKKE bruge vippeserum i 2 uger før din behandling. Det skyldes at blodårerne udvider sig når man bruger serum. Det kan derfor i nogle tilfælde være umuligt at arbejde på området, da vi absolut ikke ønsker at ramme disse årer. Har du ikke overholdt dette, så informer mig! Så skal jeg arbejde mere forsigtigt end ellers, hvis jeg vurderer det er ok. Jeg fraråder også at man bruger serum imellem sine to behandlinger. Det er ikke muligt at få behandling med lash extensions på. De skal derfor af inden. Bruger du kontaktlinser, så hav nogle ekstra med, da de skal tages ud inden behandlingen. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 2500,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
2000,-

2. Vippefortætning - TOUCH UP (max. 8 uger efter 1. behandling) (75 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Her gives der mere pigment til lineren da den efter 1. gang vil miste en hel del.
1500,-

3. Vippefortætning - EKSTRA TOUCH UP (max 8 uger efter 2. behandling) (*prisstigning pr. 1/2 2023) (30 min.)
Er der gået mere end 8 uger skal du booke et colorboost. Jeg forbeholder mig retten til at afvise denne behandling, hvis jeg vurderer at resultatet er bedst uden. Jeg vil ikke overpigmentere. Her gives ekstra pigment, hvis kroppen har afstødt mere end forventet. *pris efter d. 1/2 2023 vil være 750,-Prisstigningen gælder for bookinger der foretages efter d. 1/2. Bookinger der er foretaget inden vil være til gammel pris, også selvom tiden ligger herefter. Ombooker du din tid efter d. 1/2 vil den gå til den nye pris)
500,-

Vedligeholdelse Vippefortætning - COLOR BOOST (mere end 8 uger efter din sidste behandling) (60 min.)
For dig der allerede har fået lavet vippefortætning hos os, og ønsker at få frisket farven op.
1800,-

Medicinsk tatovering


3D brystvorte rekonstruktion (2 bryster) (120 min.)
Prisen er for to behandlinger med 6 uger imellem 2. Behandling laves 6 uger efter.
5000,-

3D brystvorte rekonstruktion (1 bryst) (60 min.)
Prisen er for to behandlinger med 6 uger imellem. 2. Behandling laves 6 uger efter.
3000,-

Alm. Tatovering


Tatovering - Nano Dotwork (Max 15x15 cm ca.) (90 min.)
OBS. Jeg laver kun én stilart, og derfor SKAL dit design godkendes af mig inden du booker din tid. Det gør du ved at sende mig en besked med et billede af hvad du ønsker, på facebook, Instagram eller sms 60848471 Stilarten er dot/fineline. Det er en utrolig feminin stil, der laves med en super tynd nanonål, der sikrer det simple og lette udtryk. Du kan finde mine ledige designs på Instagram under højdepunkter, eller bede mig sende billeder af andre mulige designs. Jeg laver kun designs på bestilling hvis du har en kladde (den skal ikke være pæn) eller billeder af hvad der evt skal sammensættes. Mindsteprisen er 500 kr. Vi fastsætter prisen når du har fået godkendt designet af mig.
500,-

Eyelash Extensions


NYT SÆT Super Flat Lashes (90 min.)
Super flat lashes er single lashes, men de deler sig i to i spidsen så det giver mere fylde. Samtidig har de et fladt hæftestykke så det giver en eyeliner effekt tæt ind til vippekanten.
1150,-

Super Flat opfyldning 60 min (60 min.)
Denne opfyldning er til dig som har mistet næsten alle dine single vipper. Vippene bliver renset og de Extensions som er vokset ud bliver klikket af og får en ny på.
649,-

Super Flat opfyldning 45 min. (45 min.)
Denne opfyldning vælges hvis der er gået lidt over 3 uger.
489,-

Super FLat opfyldning 30 min (30 min.)
30. minutters opfyldning vælges hvis der er gået mellem 2-3 uger fra din sidste opfyldning eller nye sæt vipper.
389,-

NYT SÆT Single Lashes (90 min.)
Slip for mascara’en hver eneste dag! Single lashes er til dig med mange vipper fra naturens side og et naturligt look. Her påsættes nemlig en single vippe på en naturvippe. Det er vigtigt du møder op uden mascara og uden kontaktlinser.
995,-

Single opfyldning 60 min. (60 min.)
Denne opfyldning er til dig som har mistet næsten alle dine single vipper. Vippene bliver renset og de extensions som er vokset ud bliver klikket af og får en ny på.
600,-

Single opfyldning 45 min. (45 min.)
Denne opfyldning vælges hvis der er gået lidt over 3 uger.
475,-

Single opfyldning 30 min. (30 min.)
30. minutters opfyldning vælges hvis der er gået mellem 2-3 uger fra din sidste opfyldning eller nye sæt vipper.
375,-

NYT SÆT - Hybrid Lashes (90 min.)
Hybrid lashes er en blanding mellem volumen og single lashes. Dette giver mere fylde end almindelige single lashes. Kombinationen af disse giver et flot fyldigt, men mere naturligt look. Fanen af volumen lashes laves ofte i en vifte af 2-3 volumen extensions.
1299,-

Hybrid opfyldning 75 min. (75 min.)
Denne opfyldning vælges hvis du har tabt mere end 50% af dine extensions.
745,-

Hybrid opfyldning 60 min. (60 min.)
En mellem opfyldning er hvis du har gået 3-4 uger siden sidste opfyldning.
645,-

Hybrid opfyldning 45 min. (45 min.)
Denne opfyldning er til dig som er knald dygtig til at komme fast til opfyldning ca. hver 3 uge, ikke over.
545,-

NYT SÆT - Volumen Lashes (120 min.)
Få maximal fylde ud af dine vipper. Jeg går meget op i at det ser naturligt ud, men at man alligevel sagtens kan se en forkskel. Det vigtigste for mig er at dine naturvipper kan bære det,
1495,-

Volumen opfyldning 75 min. (75 min.)
En stor opfyldning hvis du mangler mange vipper. Ofte 4 uger efter sidste behandling
895,-

Volumen opfyldning 60 min. (60 min.)
Dette er en mellem opfyldning. Det er altid svært at vælge, er man i tvivl er denne en god mellem ting.
795,-

Volumen opfyldning 45 min. (45 min.)
Denne opfyldning er til dig der kommer hver 3 uge. Går du længere tid skal du vælge 60 eller 75 min.
650,-

Removal Eyelash Extensions (30 min.)
Få fjernet dine vipper professionelt, så du ikke skader dine egne vipper. Nye Eyelash Extensions kan tidligst komme på 24 timer efter denne behandling. Er du kunde i forvejen er det gratis!
150,-

Vipper & Bryn


Lash&browlift Januar TILBUD (75 min.)
Spar samlet 20% hele januar med både lashlift samt browlamination. Få farvet og bukket dine vipper, samt sat brynene i den perfekt form.
820,-

Farve af Bryn (20 min.)
150,-

Retning af bryn (15 min.)
Retning af bryn med voks og pincet
150,-

Keratin (5 min.)
50,-

Farve af Vipper (15 min.)
Farve af øvre og nedre vipper. Ønskes keratin behandling som giver masser af fylde og fugt til dine vipper, oplyses dette ved behandlingsstart eller i kommentar feltet. Dette er et tillæg på 50 kr.
145,-

Farve af Bryn (15 min.)
Farvning af bryn Ønskes keratin behandling som giver masser af fylde og fugt til dine bryn, oplyses dette ved behandlingsstart eller i kommentar feltet. Dette er et tillæg på 50 kr.
95,-

Farve og Retning af Bryn (15 min.)
Få både farvet og rettet dine bryn Ønskes keratin behandling som giver masser af fylde og fugt til dine bryn, oplyses dette ved behandlingsstart eller i kommentar feltet. Dette er et tillæg på 50 kr.
220,-

Farve af Vipper og Bryn (20 min.)
210,-

Farve af Vipper og Bryn, inkl. Retning af Bryn (30 min.)
Få både farvet vipper og bryn, samt rettet dine bryn i samme behandling med rabat Ønskes keratin behandling som giver masser af fylde og fugt til dine vipper og bryn, oplyses dette ved behandlingsstart eller i kommentar feltet. Dette er et tillæg på 50 kr.
330,-

Lash Lift - Permanent vippebuk (30 min.)
Lashlift er en behandling der går ind og bukker dine naturlige vipper.
420,-

Lash Lift - Permanent vippebuk inkl. Keratin pleje (30 min.)
Permanent øjenvippe-buk, der får vipperne til at syne længere. Inkl. Keratin vippepleje, der genopbygger og styrker håret efter behandling, og hovedbundsmassage imens produkterne virker. Holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
475,-

Lash Lift - Permanent vippebuk inkl. Farve af vipper (45 min.)
Lash lift inkl. farve af øvre og nedre vipper
525,-

Lash Lift - Permanent vippebuk inkl. Farve og Keratin pleje (45 min.)
Permanent øjenvippe-buk Inkl. farve, keratin pleje og hovedbundsmassage (hos Gitta) mens produkterne arbejder. Får dine egne vipper til at syne markant længere! Keratin pleje genopbygger og styrker håret efter behandling, og derfor mener jeg det er en nødvendighed efter et hvert lash lift. Et lash lift holder ca. 8 uger. De fleste får dog behandling efter 4-6 uger. Der skal gå min 4 uger mellem hvert Last Lift. Brug ikke vippebukker i 8 uger efter.
575,-

Lash Lift - Permanent vippebuk m. Farve af Bryn og Vipper (45 min.)
Inkluderet i dette Lash Lift får du farvet både dine vipper og bryn.
589,-

Lash Lift - Permanent vippebuk m. Farve af Bryn og Vipper inkl. Retning af Bryn (45 min.)
Få lavet både last lift, farvet vipper og bryn samt rettet dine bryn
689,-

2 x Lash Lift - Veninde Rabat - Permanent vippebuk inkl. Farv og Keratin pleje (90 min.)
Hvis I er 2, skal I booke denne fælles behandling. SPAR 200,- 1. behandling er præcis på bookingtidspunktet, og 2. behandling præcis 60 min. efter (så der er tid til rengøring også). Behandlingen er inkl. Farv og Keratinbehandling
950,-

Brow Lamination (lift) (45 min.)
Her får du maksimalt ud af dine egne bryn. Brynet bliver rettet til og hårene tæmmes med permanent væske, så de giver meget mere fylde og kan sættes i en ønsket form.
450,-

Brow Lamination inkl. farve (45 min.)
Her får du maksimalt ud af dine egne bryn. Brynet bliver rettet til og farvet og hårene tæmmes med permanent væske, så de giver meget mere fylde og kan sættes i en ønsket form.
500,-

Hårfjerning


Voks hele ben (30 min.)
Voks af hele ben, gælder både underben og lår.
499,-

Voks halve ben (20 min.)
Voks af halve ben gælder fra fødder til lige over knæene.
299,-

Voks halve ben plus bikini linje (30 min.)
400,-

Voks Hollywood/Brasil (30 min.)
Brasil/Hollywood er intim voks til kvinder. Enten fjernes al hår, eller der efterlades en stribe.
420,-

Hollywood/Brasil plus voks af hele ben (45 min.)
Intim voks samt voks af hele ben, i samme behandlingstid
819,-

Hollywood/Brasil plus halve ben (45 min.)
En kombi behandling med intim voks, samt voks af halve ben
659,-

Voks Tanga (15 min.)
Her fjernes hår længere ind end bikini linjen
275,-

Voks bikini linje (15 min.)
Fjernelse af hår lige uden for bikini linjen
185,-

Voks af arme (15 min.)
Du kan enten vælge at få vokset arme fra hånd til skulder, fra hånd til albue eller fra albue til skulder.
260,-

Voks af armhuler (15 min.)
Fjernelse af hår i armhulerne
185,-

Voks af helt ansigt (15 min.)
Dette inkuderer voks af kinder, overlæbe, hage og evt. pande
295,-

Voks af kinder (30 min.)
Mange vælger at få fjernet de små dun på kinderne af kosmetiske årsager. Dette giver også en meget bedre base når man skal ligge make-up, så sætter make-uppen sig ikke i de små dun.
160,-

Voks af overlæbe ELLER hage (15 min.)
Voksen fjerner både små dun samt og mere genstridige hår.
130,-

Voks af overlæbe OG hage (15 min.)
Her fjernes både små dun samt og mere genstridige hår på overlæbe og hagen
155,-

Voks af ører (15 min.)
Med tiden oplever mange øget hårvækst i ørerne. Disse kan nemt fjernes med voks. Hårene er ca. 4-6 uger om at vokse ud igen, helt uden at stikke.
135,-

Voks af næsebor (15 min.)
Fjernelse af de yderste hår i næsen
135,-

Voks af ryg, skuldre nakke og lænd (30 min.)
Slip af med uønsket hårvækst på ryggen
330,-

Voks af skuldre og nakke (15 min.)
Voks af skuldre og eller nakke
160,-

Voks af bryst (20 min.)
Fjernelse af hår på brystkassen
220,-

Voks af bryst og mave (30 min.)
Voks af både bryst og mave
299,-

Tillæg til behandlinger


Keratin Behandling (5 min.)
Kan tilføjes alle bryn og vippe behandlinger
50,-

Rep 1 negl (5 min.)
40,-

Forstærkning (5 min.)
140,-

Structure (5 min.)
Opløselig gele forstærkning
50,-

Tillæg Gellak (5 min.)
I forbindelse med spa pedicure
160,-

Diamantslibning - (Ansigtspeeling - Yon-Ka) - Tillægsbehandling (15 min.)
En forberedende behandling til dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og som ønsker en diamantslibning inden, så du får mest muligt ud af din efterfølgende behandling. Med en diamantslibning får du en mild og intens peeling, som blidt fjerner døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
375,-

Kosmetisk Ansigts Akupunktur - (Reducer linjer og få fylde - Yon-Ka) - Tillægsbehandl. for 1 område (15 min.)
Tillægsbehandling med fokus på 1 område. Mørke rande under øjnene, fylde ved kinder, bekymringslinjen, linjer og furer. Ansigts-akupunktur er for dig der bl.a. ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen. For optimalt resultat anbefaler vi de første 3-5 behandlinger inden for 1-2 uger og derefter efter behov. For dig der vil undgå Botox og Filler.
225,-

Kosmetisk Akupunktur - (Reducer linjer og få fylde - Yon-Ka) - Tillægsbehandl. for flere områder (20 min.)
Tillægsbehandling med fokus på flere områder. Mørke rande under øjnene, fylde ved kinder, bekymringslinjen, linjer og furer. Ansigts-akupunktur er for dig der ønsker at reducere linjer og pletter, give fylde ved læber eller kindben, eller bare afstresse i hverdagen, hvilket er en af bonuseffekterne ved akupunkturen. For optimalt resultat anbefaler vi de første 3-5 behandlinger inden for 1-2 uger og derefter efter behov. For dig der vil undgå Botox og Filler.
375,-

LED Lysbehandling - Tillægsbehandling (15 min.)
Denne tid er for dig der har booket en anden ansigtsbehandling, og ønsker en LED lysbehandling i samme omgang
175,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 15:30 09:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 19:00 09:30 - 19:00
Onsdag 08:30 - 16:45 08:30 - 17:30
Torsdag 08:30 - 16:00 08:30 - 18:00
Fredag 08:30 - 15:00 08:30 - 17:30
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk