Behandlinger

Book en tid


BehandlingerHårtabsbehandlinger
Hårtab er for mange mænd et problem, der fylder meget, og mange vil i større eller mindre grad opleve hårtab gennem livet. Høje tindinger, tyndt hår eller helt eller delvist skaldethed er hyppige problemer, som der for bare få år siden var meget lidt at stille op overfor. I dag er der flere forskellige muligheder. Hos Studio Nouvelle har vi to behandlingstyper: Stamcelleaktivering og hår micropigmentering (SMP)

STAMCELLE AKTIVERING
Stamcelle aktivering er en effektiv behandling mod hårtab og skaldethed.
Med denne teknik får vi dine egne hår til at vokse, helt uden hårtransplantation.
Vi stimulerer i stedet hårsækken, med en meget lille nål, der samtidig fører hårvækstskabende peptider ind, som aktiverer ens egne celler. Vi arbejder kun i øverste hudlag og derfor er behandlingen smertefri og produktet er hverken skadeligt for din hud eller dit helbred.

For at skabe resultater der er tilfredsstillende, er det nødvendigt at anvende hjemmeprodukter.
Behandlingen vil skabe helt nye hår som er meget fine og tynde, og de skal derfor stimuleres med en serum, for at gøre dem stærkere, tykkere og mørkere.
Forskellen på serum og stamcelleaktiverings behandlingen er stor. Serummet virker nemlig kun på eksisterende hår, hvor behandlingen går ind og skaber ny væks.

Stamcelleaktivering kræver 4-6 behandlinger (2-3 for bryn) med 4 uger imellem. Du vil kunne se resultater efter 2-3 måneder.

SMP (Scalp Micro Pigmentering)
Hårpigmentering er en avanceret og revolutionerende behandling, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår.
Små pigmenter injiceres i øverste hudlag i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække.
Hårpigmentering egner sig både til dig der er helt eller delvist skaldet, har høje tindinger, tyndt hår, eller hvis du lider af Alopecia eller arvæv.

Ved behandling af skaldethed, måne og høje tindinger, vil det være nødvendigt at holde et let barberet udtryk, for at opnå et naturtro resultat, da pigmenteringen simulerer hårsække/stubbe og ikke vil blende sammen med langt hår.

Ved behandling af tyndt hår er det muligt at skabe et tættere og fyldigere look, og her blendes det pigmenterede arbejde sammen med det naturlige hår.

SMP holder i mange år, men nogle vil føle det nødvendigt at få frisket op efter nogle år.
Behandlingen laves ofte (afhængigt af område) over flere omgange, med 1-2 uger mellem.

Skaldet: 3-4 sessioner
Tyndt hår: 2-3 sessioner
Alopecia: 2-6 sessioner
Arvæv: 1-4 sessioner
Høje tindinger: 2-3 sessioner


Om Permanent Makeup
Permanent Makeup er kort sagt pigmenter, man deponerer i det øverste hudlag, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr. Dog er alt permanent makeup i realiteten kun semi permanent, da pigmentet forsvinder med tiden.

Vi pigmenterer eyeliner, læber og øjenbryn.

Permanent Makeup adskiller sig fra den almindelig tatovering på flere områder. Både fordi vi placerer pigmentet i øverste hudlag, i modsætning til en tatovering, der laves langt dybere. Men også fordi de pigmenter vi bruger er specieldesignet til netop permanent makeup, og ikke er det samme som tatoverings blæk. Derfor blegner permanent makeup gradvist eller forsvinder helt i løbet af 1-5 år.

Hvor længe permanent makeup holder, afhænger af hvilken type behandling man har fået foretaget, men endnu mere af den enkeltes hudtype, alder, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer. Derfor anbefales det at få frisket sin permanent makeup op ca. en gang om året. Ved microblading kan det være nødvendigt allerede efter 6 mdr. Dette kalder vi et Color Boost.

Det er kundens eget ansvar at holde øje med sin permanent makeup, og få booket sin tid til color boost, inden pigmentet er helt eller næsten væk. Ellers vil behandling betragtes som en ny behandling til fuld pris, da der skal måles op på ny.

Hvordan udføres behandlingen
Vi starter behandlingen med en snak om ønsker og forventninger. Derefter vil opmåling og optegning finde sted og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende.

Behandlingen påbegyndes først når du har godkendt formen og vi er enige om, at det er den rette form til dig.
Herefter vil du få påført bedøvelsescreme på det område, du skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde på huden i ca. 15-20 min. inden vi går igang.

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen og rødmen fortager sig i løbet af 1-2 dage. Farven vil dog blive mørkere i dagene efter. Dette skyldes oxidering af farven, og er en del af helingsprocessen, samt at der dannes en sårskorpe på området.

Af disse årsager, kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er derfor nødsaget til at væbne sig med tålmodighed. Farven vil efter 1. behandling typisk falme 30-50% og ved læber 70%.

Efter ca. 5-7 dage vil sårskorpen gradvist falde af og farven vil på dette tidspunkt se meget lys ud. Det er helt normalt og det skyldes at huden er helt ny og pigmentet endnu ikke er trukket helt op til overfladen. Huden skal have tid til at bygge sig op igen. Den komplette heling af huden tager ca. 28- 45 dage, afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder. Herefter vil pigmentet blive tydeligere igen, og man kan færdiggøre behandlingen med en efterfølgende behandling.

Behandling med Permanent Makeup er altid en proces som kræver 2 til 3 behandlinger. Det er derfor en nødvendighed at at få foretaget minimum én efterfølgende behandling (touch up) 6-8 uger efter den oprindelige behandling. Før kan man IKKE betragte behandlingen som færdig.

Vi anbefaler at du booker din tid til touch up samtidig med, du booker til første behandling. Det er blot for at sikre dig, at du kan få en tid imellem de 6-8 uger efter din første behandling, hvor touch up behandlingen gerne skal finde sted.

Vigtige informationer inden behandlingen
Inden behandling af permanent makeup, er der nogle procedurer, der er vigtige at følge, for at du får det bedste resultat.
Afhængigt af behandlingstyper og helbred, skal du starte dine forberedelser en uge før.

Har du tendens til forkølelsessår, og skal du have foretaget permanent makeup på læberne, skal du tage en forebyggende kur en uge forinden, som du kan få hos lægen.

Vi anbefaler desuden til alle kunder, uanset behandling, at de i minimum tre dage inden behandling, undgår blodfortyndende medicin, E-vitamin, fiskeolie samt andre olier og stærke antibiotika.

24 timer inden behandling bør du også undgå alkohol, smertestillende (ud over Panodil) samt koffein.
Disse påbud er med tanke på at undgå unødige komplikationer, så du kan opnå det flotteste resultat.

Risici og forholdsregeler
Permanent makeup er et håndværk på et levende lærred – nemlig din hud. Derfor er det ikke muligt at garantere for slutresultaterne. Du kan f.eks. risikere, at din hud vil afstøde noget af farven. Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, førend din permanent makeup behandling kan betragtes som værende færdig. I nogle tilfælde skal der foretages flere permanent makeup behandlinger end normalt, før et tilfredsstillende resultat er opnået.

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødning af farve, hvilket betyder, at huden ikke vil lagre farven. Derfor er videre permanent makeup behandling ikke muligt. Der ydes ingen tilbagebetaling for de permanent makeup behandlinger, der er foretaget, og dette må anses som værende en sjælden risiko.

For at give dig den bedste permanent makeup behandling, vil du blive bedt om at udfylde et helbredsskema, så vi kan få indsigt i eventuelle risici. Du har her mulighed for at annullere permanent makeup behandlingen, på baggrund af eventulle risici, hvis du ønsker.

Vælger du at få permanent makeup behandlingen, vil vi finde frem til de rette farver, som vil passe bedst til din hudtype, så du får det flotteste resultat.

Aftercare
Aftercare har en stor betydning for dit endelige resultat. Derfor er det vigtigt at du følger anvisningerne nøje.
Én gang i timen, de første 3 timer efter behandlingen, skal du rense lymfevæsken af det behandlede område, med en fugtig vatrundel og duppe dem tørre efterfølgende. Herefter skal du påfører den udleverede aftercare creme i et meget tyndt lag. Kommer der fortsat lymfevæske, skal du rense det af og smøre med cremen igen, en gang i timen, indtil de ikke længere væsker.
De efterfølgende 7 dage, smører du området ca. 3 gange dagligt.

Undgå:
I de første ca. 7 dage efter (indtil sårskorperne er faldet af), må dine bryn ikke blive våde eller få sol. Du kan godt gå i bad, men dæk evt. området til med en tør klud, når du vasker hår, og stå ikke for længe i dampen.

Undgå derfor at dyrke sol (også solarie), gå i sauna, bade i swimmingpool/havet/spa, samt at træne så du sveder.
Det er også yderst vigtigt at du ikke piller eller trækker sårene af, da du vil trække pigmentet med ud, og kan ende med at skulle have flere behandlinger.

Hvem kan ikke blive behandlet
Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man skal have lavet permanent makeup og derfor er ikke alle egnede til behandlingen.

Du er ikke egnet hvis du lider af:
-Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
-Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
-Ichtiosis (Hudsygdom)
-Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
-Tendens til keloid ardannelse
-Lupus (reumatisk sygdom)

Ligeledes behandler vi ikke:
-Gravid og/eller ammende
-Herpes/forkølelsessår i udbrud
-Betændelsestilstande i kroppen
-Feber
-Hormonforstyrrende præparater
-Læber med botox eller fillers

Udover det oplyste ovenfor, tillader vi os også, at afvise visse kunder.
Vi behandler ikke kunder, der mangler forståelse for den proces som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages op til overvejelse inden, man vælger at modtage behandling.
Vi behandler heller ikke, hvis vi fornemmer, at du som kunde, er usikker ifht. behandlingen og ikke har tillid til vores faglighed, professionalisme, samt vores færdigheder/kompetencer indenfor permanent makeup.

Vi afviser også at behandle kunder som har urealistiske forventninger til det resultat der kan opnåes med permanent makeup samt kunder der ønsker at få bryn, eyeliner eller læber som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper.


Permanent Makeup - Bryn
Microblading (hairstrokes)
Med microblading er det muligt at lave et meget naturtro bryn, der ligner ægte hårstrå.
Behandlingen er for dig der har et sparsomt bryn, og ønsker mere fylde eller en korrekt form på dit bryn, men ikke ønsker et tydeligt markeret eller makeuppet look. Behandlingen egner sig ikke til personer med fedtet eller grovporet hud.

Microblading er et manuelt stykke arbejde, som udføres med en specialdesignet kniv, bestående af små nåle, der sidder tæt på en række. Med den skærer man små fine hårstrå i hudens øverste hudlag, hvori man påfører farven.
Denne teknik sikrer et ultra naturligt udseende, der ligner rigtige hårstrå, og ingen vil lægge mærke til, at du har fået lavet permanent makeup.

Powder og Ombre Brows
Powder brows er en blød skygge man lægger i brynet. Behandlingen er ideel til dig, der er vant til at tegne dine bryn op og ønsker at slippe for det, eller ønsker en korrekt form som passer til netop dig. Man kan lave et mere markeret look end med microblading, men stadig med bløde overgange, så det får et pudret makeuppet udseende.

Ombre brows er samme teknik som ved powder brows, men her er det den specielle effekt man skaber, som kaldes ombre. Man kan med denne effekt lave et meget naturligt og mildt bryn, ved at fade farven mere eller mindre ud, ind mod midten af brynet, og evt. op mod øvrekanten, hvis ønsket.

Hybrid Brows
Hybrid bryn er en kombination af microblading hairstrokes og powder brows’ bløde skygge.

Permanent Makeup - Læber
Læbe pigmentering har ændret sige meget den seneste tid, og defor skal disse behandlinger IKKE sammenlignes med den gamle læbestreg som mange forbinder permanent makeup af læber med.

Her fremhæver vi den naturlige form af læberne, og giver dem et løft, symmetri og farve.
Behandlingen kan give dine læber 30% mere volumen, så går du med tanken om filler eller botox, er det måske slet ikke nødvendigt, efter denne behandling.
Med læbe pigmentering er det også muligt at dække ar, give naturligt blege læber et boost eller et dramatisk nyt udseende med en selvvalgt farve, så du slipper for at bruge læbestift. Men med pigmenter i mange forskellige farver er det også muligt at matche netop din læbe farve, og lave et så naturligt look som muligt.
Vi laver tre typer læber; Soft lips, Classic lips og Ombré lips.

Permanent Makeup - Eyeliner
Med permanent eyeliner giver det dig mulighed for et friskt look og du slipper for besværet ved at lægge eyeliner selv. Glem alt om, hvordan din eyeliner sidder og ser ud og nyd den tillid og frihed det giver at vide, at
du altid ser perfekt og frisk ud.

Vippefortætning
Er en lille tynd linje der blot ligger fint ind mellem vipperne for at skabe en naturlig forlængelse af vipperne.

Classic Eyeliner
Er en eyeliner med en lille eller større vinge på, som giver et look af friske øjne med makeup.
Mulighederne for vingens størrelse afhænger af dit øjenlåg, og jeg vil måle nøje op hvad der passer til netop dig, så du ikke får den modsatte effekt af trætte hængeøjne.

Bryn Styling:
Ret & Farv Deluxe
Her rettes brynet til med pincet, evt. saks og farves meget nøje i det opmålte område, med luksus brynfarve af ny generation, der holder på huden i ca. 5 dage og hårene ca. 4 uger.

Brow Lift (Lamination)
Ved denne behandling vil dine egne hår blive “tæmmet” til at sidde i en mere opadgående og fordelagtig retning, samt farvet, trimmet og plukket brynene. Her får du mest muligt ud af dine egne bryn, i form af mere fylde, form og naturligt løft.
Denne behandling kan kombineres med Brow Henna behandlingen.

Brow Henna
Brow Henna er en behandling der farver dine brynhår (uden røde pigmenter), men udøver det, farver den også huden. Dermed kan du få perfekte bryn med makeup look. farven på huden holder i ca. en uge, og på brynhårene i ca. 6 uger.
Denne behandling kan kombineres med Brow Lift behandlingen.


Non-Laser Tattoo Removal:
Fjernelse af tatoveringer er ikke en let proces, men dette system behandler let og simpelt tatoveringer og Permanent Makeup.
Metoden er laserfri og væskebaseret, uden brug af farlige syrer eller andre ætsende produkter. Væsken er en unik udviklet saltvæske, som arbejder nænsomt og får kroppen til at frastøde den tatoverede farve.

Tattoo fjernelse med dette system, har en række store fordele:

• Behandler alle farver
• Fjerner i gennemsnit 10-15 % af farven pr. behandling
• Nedbryder indkapslingen således at huden bliver jævn
• Ingen ar
• Smertefri (så godt som)
• Farven trækkes ud af huden og sætter sig ikke inde kroppen
• Fjernelse af gammel permanent makeup kan udføres i samme omgang som en ny permanent makeup behandling. (Det der går ud over den nye form)

Indkapslingen opløses naturligt af den deponerede væske, uden der er risiko for ardannelse eller unødvendig smerte.
Med en permanent makeup maskine, åbner vi ganske overfladisk huden, således at removal væsken kan strømme ned til tatoveringen. Herefter påbegynder en naturlig proces, hvor kroppen frastøder farven.
(Ved fjernelse af tattoo med laser brændes farven væk og sætter sig oftest i lymfekirtlerne inde i kroppen.)

I forbindelse med fjernelse af tatoveringer med denne metode, skal du være opmærksom på en række ting:
• Vi behandler maksimalt tatoveringer på ca. 15x15cm
• Det kan først efter 1. behandling anslås hvor mange behandlinger der skal til
• 4-6 uger mellem behandlinger for opheling.


Spray Tan
Med That´so Sun Makeup spray tan væske slipper du for orange og ujævn hudtone!
I stedet får du den smukkeste gyldne kulør, med long lasting effekt og anti-aging ingredienser.
Denne spray tan sikrer en flot og naturlig farve uden pletter eller skjolder, og smitter ikke af!
Takket være en revolutionær ingrediens, hjælper denne lotion også til at reducere forekomsten af fine linje og rynker, og endvidere øge hudens fugt og elasticitet. Derudover er den fri for parabener.

Hemmeligheden bag That'so Sun Makeup
er et sukker molekyle, helt ufarligt for din hud. Den DHA (dehydroxyacetone HOCH2COCH2OH), som reagerer med proteinerne i de første hudlag, hvorved der skabes polymerer kaldet MELANODYNE, giver huden en mørk naturlige farve.
I 1920´erne brugte man udtrækket fra sukkerroer til sødning spædbarn medicin, men det blev hurtigt klart, at det reagerede med huden og herefter begyndte man at teste produktet til kosmetisk anvendelse. Det var først i 60'erne, at Coppertone begyndte at bruge DHA i sine formler.

I dag er Spray Tanning Sun Makeup´s avancerede formler perfektioneret, takket være indførelsen af en naturlig ingrediens og Aloe Barbadensis. Aloe ekstrakt med fugtgivende virkning. Huden bliver blød og glat. Andre funktioner: Lenitiv virkning på betændelser, beskyttende effekt på epidermis og langsigtet fugtgivende virkning. Desuden anvendes DHA, forbedres farve kvaliteten og mange af de typiske ulemper ved solbadning løses. Der er en dobbelt fordel ved at bruge That´so Sun Makeup: Der opnås en smuk gylden, jævnt tonet hud, som er fugtet og med anti-aldrende egenskaber. Ikke mere orange eller ujævn farve! Kombination af ingredienserne giver en gylden intens farve!

Fordele:
• Huden ældes ikke.
• Frem provokerer ikke rynker.
• Ingen solskoldning og rødmen.
• Forårsager ikke hud udslæt.
• Nemt og hurtigt make up.
• Holder 6 til 7 dage med professionel lotion og 3-5 dage med spray dåse produktet "On-The-Go".

SPRAY TANNING MAKEUP blev udviklet med særlig patenteret formel for at garantere at farven holder 6 / 7 dage, UDEN BRUG AF Erythrulose. Nogle produkter på markedet benytter Erythrulose, for at sikre en langtidsholdbar farve, men de trænger ned til 3. og 4. hudlag. Herved kan de efterlade pletter, som kan blive i huden i op til 15/30 dage.
Single Lash Extensions
Single Lash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Single Lash Extensions er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot naturligt mascara look og selv har en fin mængde vipper.

Der benyttes kunstige vipper lavet i nylon hår ved påsætningen af Single Lash Extensions. Vipperne fåes i forskellige længder, faconer og tykkelser og sammen finder vi ud af hvad, der vil passe bedst til dig og dine egne vipper. Single Lash Extensions kan påsættes alle vippetyper med godt resultat – har du dog meget sparsomme vipper (fx asiat) anbefaler vi dog Volumen Last Extensions.

Inden behandlingen
Det er vigtigt at du ankommer hos os uden make-up i ansigtet. Vi afrenser øjenregionen for eventuelle makeup-rester, men da de fleste mascara indeholder olie, kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vipper nedsættes. Derudover afsætter vi kun en given tid til en behandling, så skal vi bruge ekstra tid på aftagning af make-up, så vil der være mindre tid til påsættelse af vipper.

Behandlingen med single lashes
En behandling tager ca. 2 timer. Du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne hele behandlingen igennem. De nederste vipper holdes tilbage med en fugtgivende øjenmaske. De kunstige vippehår sættes på enkeltvis på hver deres naturlige vippehår. Vi sætter så vidt muligt Extensions på alle naturvipperne.

Har du sarte øjne, så oplys om dette inden behandlingen. Har du tendens til allergi, så kan vi lave en allergitest 48 timer før behandlingen – testen udføres gratis. Dog kommer man ikke i nærheden af huden med limen, så det er utroligt sjældent, at folk oplever en allergisk reaktion, men der er ingen garanti. Det er vigtigt, du gør opmærksom på, hvis du har tendens til allergi, og derfor er i tvivl om du kan tåle limen.

Bruger du kontaktlinser skal du komme uden.

Opfyldning af vipper og pleje
For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 2-4 uger, da du løbende vil tabe nogle af vipperne, når dine naturlige vipper udskiftes. Er der problemer med holdbarheden da gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for, at optimere holdbarheden på dine Lash Extensions.

For optimal holdbarhed anbefales det helt at undgå olieholdige produkter i ansigtet – du kan hos os købe diverse produkter til vedligeholdelse, make-up og afrensning uden olie specielt lavet til Lash Extensions. Dette er produkter, vi anbefaler alle vores kunder at have, hvis de ønsker at fortsætte med Lash Extensions på længere sigt. Derudover anbefaler vi, at man bruger vippeserum direkte på vipperne, til at bibeholde de naturlige vippers sundhed.

Aftagning af vipper
Ønskes vipperne aftaget kan dette gøres hos os for at undgå skade på dine egne vipper. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper.

Efter behandlingen
De første 6 timer efter påsætning af Lash Extensions må vipperne ikke udsættes for vand, damp, træning eller sauna. Dette skyldes at limen tager tid om at gennemhærde, så holdbarheden er i top. Som nævnt frarådes det, at benytte olieholdige produkter i ansigtet, da olie vil opløse limen og nedsætte holdbarheden på dine Lash Extensions betydeligt. Benyt udelukkende produkter og make-up lavet til Lash Extensions i ansigtet og på vipperne.

Til sidst er det også vigtigt, at du ikke benytter vippebukker på dine Lash Extensions, da dette kan medføre tab af vipper – både kunstige og naturlige.

Lash Lift
Et Lash lift er et Semi permanent øjenvippe buk der holder i 6-8 uger. Det er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere på, ved at give dem et smukt løft.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift Permgel, hvorefter den neutraliseres. Herefter farves vipperne. Til sidst frigøres vipperne fra silikonen, der renses og smøres med øjencreme og gives vippepleje.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 2 timer, grundet Keratinbehandlingen.

Pedicure
Pedicure
Afslappende og aromatisk behandling med fodbad og pleje, let fjernelse af hård hud samt afsluttende fodcreme.
Du kan også tilvælge Lak eller Gel Polish til behandlingen.

Manicure
Bio Sculpture Gel Polish
Denne unikke gel er en farvet overlay, der anvendes på din naturlige negl, som en permanent lak polish. Bio Sculpture er et sundere alternativ til en avanceret neglebehandling, der samtidigt reparerer og styrker dine negle.
Med den fleksible gele bevæger Bio Sculpture sig med neglene, og har derfor også en lang holdbarhed på din naturlige negl. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Gele’en tørrer øjeblikkeligt under LED/UV lampe.
Bio Sculptures unikke formel er 100% fri for formaldehyd og toluen – ingredienser, der hyppigt benyttes og derfor er almindeligt forekommende i akrylformler og andre gele’er. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der er ingen lugt, ingen ubehagelige dampe og ingen skader på din naturlige negl. Ingen polering betyder ingen støv eller beskadigelse af neglepladen.

Forstærkning
En forstærkning laves på din naturlige negl i den længde du allerede har, for at gøre din egen negl stærkere så de kan gro, uden at knække.
Forstærkninger laves i Kandiis ekslusive produkter, som er et dansk brand der har fokus på lav kemiindhold.

Forlængelse
Vi laver pt ikke forlængelser, da Sussi har trukket sig fra negleposten grundet travlhed.


Kropsbehandlinger
Full Body Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka
En hel-krops eksfoliering/peeling renser og blødgør din hud, giver fugt, næring og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem en blid ccrub med bambus pulver og abrikoskerner eller den nærende sukker scrub. Vælg også mellem de 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX. Afsluttes med afslappende massage.

Lokal Exfoliation (Peeling) - Yon-Ka
Lokal eksfoliering/peeling af ryg, ben eller arme. Blødgør, giver fugt, nærer og reparerer ved at rense porer og fjerne det øverste lag af døde hudceller. Vælg mellem en blid scrub med bambus pulver og abrikoskerner eller den nærende sukker scrub. Vælg også mellem de 4 aroma terapeutiske essenser: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX.

Wellness Massage - Aroma Luxe - Yon-Ka
Afslapningsmassage af hele kroppen. En lækker wellness behandling, som afstresser, forynger, plejer og nærer din hud. Vælg mellem de 4 aroma terapeutiske essencer: DETOX, SILHOUETTE, VITALITE eller RELAX. z

Ansigtsbehandlinger

Mini Ansigtsbehandling (Intermezzo - Yon-Ka):
En hurtig ansigtsbehandling som øger glød på ingen tid.
Perfekt f.eks. lige inden en stor begivenhed, hvor makeuppen skal sidde bedre end normalt, eller hvor din hud bare skal stråle.
Behandlingen omfatter:
Aromatisk mist, afrens, fugtgivende vegetabilsk eksfoliering, Lucas spray med 5 æteriske olier, beskyttende dagcreme og afsluttende aromatisk opvågning og stræk.

Boost (Yon-Ka):
Er en Yon-Ka frugtsyre Ansigtsbehandling, der har fokus på effekten fra frugtsyren.
Behandlingen tilpasses og anbefales til alle aldre. Behandlingen kan bookes alene, men er også god som opfyldning eller til et forløb til en klassisk Yon-Ka Ansigtsbehandling som løbende vedligeholdelse.
Behandlingen omfatter:
Aromatisk mist, afrens, dybdegående eksfoliering med Yon-Ka frugtsyre, dybderensende maske, afsluttende tilpasset serum og creme.

Teen Ansigtsbehandling (Purity - Yon-Ka): Ansigtsbehandlingen målrettes teenage hudens tilstand (alt fra tørhed, kombineret hud, tilstoppede porer, urenheder mv).
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, afrens, blid peeling, kemisk rens af tilstoppede porer, massage, maske, serum og creme. Derudover vejledning i basis hudpleje rutiner.
Ideelt til alle teenagere, der gerne vil have en så fin og velplejet hud som muligt, og som (måske) mangler hjælp til simple men gode hudplejerutiner hjemme, der kan minimere tilstoppede porer, bumser og udbrud. Er der tale om decideret uren hud/acne anbefales et Yonka Kurforløb
i 3-4 uger.

Detox 25-35 (Vital Defence - Yon-Ka)
En antioxidantrig og beskyttende ansigtsbehandling, der forhindrer ældring fra udefrakommende forurening og til at opfriske og forny trist og grå hud. Anbefales til ung hud i alderen 25-35, til alle hudtyper der mangler vitalitet, til ujævn hudstruktur, til rygere, samt til hud der ofte er udsat for foruening. Optimalt med et månedligt behandlingsforløb.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, aromatisk kompres, afrens, en blid og fugtgivende vegetabilsk eksfoliering, Lucas spray med 5 æteriske olier, dybdegående eksfoliering med Yonka frugtsyre, massage af øjen og læbeområdet, afslappende massage af ansigt, hals og decolletè, rensende lermaske, stimulerende øjencreme samt dagcreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning og stræk.

Sensitive (Calm - Yon-Ka)
En beroligende og blødgørende behandling til sensitiv, rødmende hud som rosacea eller hyber reaktiv hud. Vi anbefaler en ugentlig behandling i 4 uger og derefter en gang om måneden.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, afrens, 2xLucas spray med 5 æteriske olier, blid fugtgivende og vegetabilsk eksfoliering, (evt. et tilvalg af Lys-terapi), beroligende maske, øjen- og læbemassage, afslappende massage af ansigt, hals og decolleté, stimulerende øjencreme samt dagcreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning og stræk.

Wellness Ansigtsbehandling (Yon-Ka):
En afstressende, opfriskende og afslappende ansigtsbehandling inkl. peeling. Behandlingen sikrer en ren, perfekt afbalanceret hud fuld af glød. Behandlingen tilpasses og anbefales til alle aldre.
Behandlingen omfatter:
Aromatisk mist, aromatisk kompres, afrens, 2x Lucas spray med 5 æteriske olier, blid fugtgivende og vegetabilsk eksfoliering, dybdegående eksfoliering med Yonka frugtsyre, øjen og læbe massage med stimulerende creme, afslappende massage af ansigt, hals og decolleté, dybderensende maske med aromatisk kompres, tilpasset dagcreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning og stræk.

Hydra- Fugtbooster (Hydralessence - Yon-Ka):
En ansigtsbehandling med fokus på fugt til dehydreret hud. Er målrettet hud der enten strammer og er tør, er ru og mangler glød og liv, er fyldt med fine (tørheds)linjer, eller er i ubalance, evt. med små knopper, rødme og irritation. Behandlingen vil hurtigt få din hud i balance igen.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, aromatisk kompres, afrens, blid fugtgivende og vegetabilsk eksfoliering, Lucas spray med 5 æteriske olier, fugtgivende maske, dybdegående rens, afslappende massage af ansigt, hals og decolleté, dobbelt fugtgivende maske, tilpasset fugtgivende dagcreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning samt stræk.

Anti-Age Ansigtsbehandling 50+ (Excellence Code - Yon-Ka):
Behandlingen der giver spektakulære resultater! Nyd en behandling for at øge din udstråling eller vælg et forløb på 4 behandlinger, som vil give dig en spektakulær anti-age effekt - Lift, fylde, udglatning og udstråling.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, aromatisk kompres, afrensning, Lucas spray med 5 æteriske olier, stimulering af energitrykpunkter, dobbeltpeeling kombineret med dræningsteknikker, massage af øjen- og læbeområde, afslappende massage af ansigt, hals og decolleté, biocellulosemake og håndmassage, spray med lotion Yonka, tilpasset fugtgivende dag- og øjencreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning samt stræk.

Luksus Ansigtsbehandling (Le Gand Classique - Yon-Ka):
En dybderensende, opfriskende og afslappende ansigtsbehandling. En af de mest omfattende ansigtsbehandlinger, der vil sikre en ren, perfekt afbalanceret hud fuld af glød.
Behandlingen tilpasses og anbefales til alle aldre.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, aromatisk kompres, afrens, 2x Lucas spray med 5 æteriske olier, blid fugtgivende og vegetabilsk eksfoliering, frugtsyre peeling, dybderens, øjen- og læbe massage, afslappende massage af ansigt, hals og decolleté, dybderensende maske med aromatisk kompres, spray med Lotion Yonka, tilpasset fugtgivende dagcreme, afsluttes med en frisk aromatisk opvågning samt stræk og lille rygmassage.


BB Glow
Med PHYSIOLAB Cosmeceutical serum fra førende koreanske producenter, giver BB Glow behandlingen en øjeblikkelig og gradvis effekt af smuk udstråling og jævn hudfarve i ansigtet og omkring øjnene. Velegnet til både kvinder og mænd.

Hvad kan man opnå med BB Glow
• Mindske porer
• Reducere pigmentpletter, fregner og acne ar
• Stimulering af kollagenproduktion
• Øge hudens elasticitet
• Udglatte huden og reducere fine linjer og rynker
• Minimere mørke render under øjnene
• Bekæmpe rødme

Kort sagt kan BB Glow give dig en perfekt porcelæns hud uden småfejl.

Hvad er BB Glow
BB Glow er en special Mesoserum + BB Serum. Takket være serumet opnås effekten af BB creme på huden, som ikke vaskes væk, men opretholdes i 6-9 mdr.
Resultatet kan ses efter den første behandling, men et effektivt og længerevarende resultat opnås efter 3-4 behandlinger med 2 ugers mellemrum.
Der er ingen down-tid ved behandlingen, hvilket betyder at du ser fantastisk ud lige efter behandlingen.

Behandlingen er behagelig og smertefri, og udføres med Skinpen og Nano nåle (som IKKE er nåle men en plade med spidser).
NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt.
BB Glow behandling har ligeledes heller intet at gøre med "Camouflage" -proceduren i kosmetisk pigmentering. Disse er to helt forskellige typer behandlinger.

Efter behandlingen
Den første dag anbefales ikke at bruge makeup. Der anbefales heller ikke sauna, svømmehal, solarium eller motion i mindst fem dage. Derudover skal du undgå aktiv sol i 14 dage. Herefter brug solcreme -mindst spf 30.

Kosmetisk Akupunktur
Kosmetisk ansigtsakupunktur (KA) er en vestlig medicinsk diagnostik med dokumenteret effekt, som ikke må forveksles med østlig akupunktur. 
KA er det naturlige alternativ til botox ansigtsbehandling, og er kendt for at være en super effektiv behandling mod ansigtets ældningstegn, så som rynker, linjer, mørke rande og sammenfalden muskulatur. 
Akupunkturen behandler effektivt både alders- og mimiske linjer og booster muskulaturen i ansigtet, så ansigtet får en revitalisering.
Yderligere er der i visse tilfælde også fundet gode resultater ved behandling af tør hud, akne og psoriasis. Nogle undersøgelser har oven i købet vist, at KA har en positiv effekt på pigmentforstyrrelser.

Med KA får du en blød, elastisk, homogen og glansfuld hud allerede efter første behandling. For at opnå det bedste resultat, skal man regne med 3-5 behandlinger. Ønsker du derudover at gøre noget ekstra for at vedligeholde et fantastisk resultat, kan en behandling hver eller hver anden måned være fordelagtig.

En ekstra effekt er desuden, at KA kan virke stressdæmpende og søvnforbedrende.
NB! Der arbejdes ikke i botox og filler områder før op til 1/2 år efter disse behandlinger.
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, afrens, lotion spray, blid fugtgivende vegetabilsk eksfoliering, ansigts-akupunktur på fokusområder, massage af ansigt, hals og decolleté, tilpasset ansigtsmaske og afsluttende tilpasset øjen- og ansigts dagcreme.

Diamant Hudslibning
Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion.

Diamantslibning af huden er god mod:
• Acne
• Store porer
• Rynker og linjer
• Forhøjet talgproduktion
• Trist træt hud
• Uren hud
• Poser under øjnene
• Affaldsstoffer i vævet
• Forhøjet pigmentering
• Hævelser i ansigtet
• Har en dybderensende effekt

Sådan foregår behandlingen
Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.

De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød
Behandlingen omfatter:
Hudanalyse, aromatisk mist, afrens, diamantslibning, aromatisk kompres, tilpasset creme og let ansigtsmassage, tilpasset maske, Lucas spray med 5 æteriske olier, afsluttes med tilpasset ansigtscreme, samt aromatisk opvågning.

LED Lysbehandling
Videnskabelige studier har vist at lys i forskellige farver har forskellige effekter på menneskers hud og sind.
Lys har forskellige bølgelængder og er i princippet fotoner – altså energi – som absorberes af kroppen via receptorer i cellerne.
Tidligere behandlede læger f.eks. akne med ultraviolet lys, men da den bølgelængde som UV-lys har, også kan give skader, bruger man nu blåt eller rødt eller en blanding. Både blåt og rødt lys kan reducere bakterier uden at skade huden.

En lysbehandling kan stå alene som behandling, men er også relevant til understøttelse og forstærkning af en anden ansigtsbehandling.

Hvad kan det?
Generelt kan man sige, at lysbehandling er velegnet til hudforyngelse, anti-aging, reduktion af rynker og fine linjer, øger blodgennemstrømningen, fremmer heling af sår, lysner pigmentpletter, styrker hudens produktion af collagen og elastin, mindsker udvikling af akne, hæmmer melanin som danner pigmentpletter.

•Rød(~630 nm)
En af de mest kraftfulde farver til at øge blodcirkulationen. Stimulerer hudcellerne til at udskille collagen, så der opnås en fast og glat hudstruktur.
Det røde lys trænger 8-10mm ned og er egnet til alle hudtyper. Det stimulerer fibercellerne og opvarmningen forbedrer blodcirkulationen og collagen, som medvirker til at reducere rynker og gør huden mere elastisk og glat. Den nænsomme bølgelængde er egnet til området omkring øjnene og panden.

•Blå(~415 nm)
Har en fremragende effekt på at kurere akne, dræbe bakterier samt forbedre følsom hud.
Det blå lys, som trænger ca. 0,5mm ned, har en lindrende virkning og er egnet til hud, som er følsom, fedtet og med tendens til hududslæt. Det kan justere hudens talg-udskillelse, og dermed effektivt bearbejde akne og hudorme med et forskønnende resultat. Derudover har det blå lys bevist gode resultater på psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem.

•Grøn(~525 nm)
Foryngende/Anti-age, udglatter rynker og fine linjer samt heler sår og ar.
Det grønne lys, som ligger imellem det røde og blå lys, er velegnet til blandet/kombineret hud. Det kan forbedre funktionen af cellerne og iltforbruget, og aktiverer mikrokredsløbet under hudoverfladen. På samme tid kan lindringen af huden få både kroppen og huden til at slappe af, så huden smerter mindre.

•Lilla(~425 nm)
Afslappende og forbedrer lymfemetabolismen.
Det lilla lys kan styrke vævets proteinfibre, formindske porer og på samme tid eliminere gullig undertone i ansigtet, rynker samt arbejde med hud, som har tendens til akne.
Derudover accelereres blodcirkulationen og dermed fremmer aktiveringen af vævet.

•Cyan(~500 nm)
Nænsom akne behandling samt lindring af irriteret hud.
Det cyanfarvede lys kan justere hudkirtlernes funktion og dermed forbedre fedtet hud, hudorme, rødme og akne. Samtidig fremmes syntesen af protein og kollagen som får huden til at aktiveres og trække sig sammen.
 
•Gul(~560 nm)
Forbedrer blodcirkulationen og hæmmer melaninproduktionen, så mørke pletter, fregner og urenheder lysnes.

•Hvid(~630 nm)
Afslappende har bevist gode resultater på vintertræthed/vinterdepression

Bemærk
•Behandlingen bør max foretages 4 gange pr. uge.
•Visse former for medicin kan give overfølsomhed overfor lys. I tvivlstilfælde bør klienten spørge sin læge.
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00 10:00 - 17:00
Onsdag 12:00 - 19:00 12:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 15:00 Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk