Om os

Book en tid


Om osStudio Nouvelle er en skønhedsklinik i hjertet af Værløse, som ejes af mor og datter - Gitta og Sussi. Her udføres fedtfrysning, ansigtsbehandlinger, permanent makeup, fjernelse af permanent makeup, hårtabsbehanlinger, lash extensions og lift, bryn styling og huller i ørerne.

Vores visioner er, at tilbyde vores klienter, ikke blot den bedste behandling, men også en behagelig oplevelse i indbydende og afslappende omgivelser.

Gitta
Mit speciale er hudplejebehandlinger og vipper. Jeg er certificeret ansigtsbehandler i det professionelle hudpleje mærke Yon-ka Paris hos Beauty Business Company, uddannet Kosmetisk Akupunktør hos Innowell og Eyelash Stylist fra Lash Bar Academy Copenhagen.

Derudover er jeg certificeret i gel polish hos Beauty Business Company, spray tan hos Hair and Body Care Nordic og micropigmentist i microblading hos Ecuri Cosmetics.


Sussi
Mit speciale er Permanent Makeup og Hårtabsbehandlinger.
Jeg er uddannet micropigmentist, kosmetisk tatovør og hårtabsbehandler hos Art By Nikka - Ecuri Cosmetics og hos Diamondbrow academy by My Dinh. Jeg er certificeret i bryn, læber, eyeliner og hovedbund og er registreret hos sikkerhedsstyrrelsen, som er et lovkrav for at må udføre permanent makeup. Du kan tjekke min registrering i linket nedenfor.

Derudover er jeg certificeret i negle hos Beauty Business Company, BB Glow hos Beautyexpert, sugaring hos Massørskolen Fyn, lash lift hos Bella Beauty og spray tan hos Hair and Body Care Nordic.

Fælles for os begge er, at vi er perfektionistiske og bestræber os på, at give alle en professionel og tryg behandling, med kvaliteten og service i top og med dig i fokus. 
Her er viGitta Jacobsen

Susia PMU

Mette Rommelhoff 
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 16:00 09:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 15:15 09:30 - 17:30
Onsdag 08:00 - 17:00 09:30 - 17:30
Torsdag 09:00 - 16:45 09:30 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:30 09:30 - 17:30
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com